Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Bike World Oy yksinmyyntioikeudella Zero-sähkömoottoripyörien jälleenmyyjäksi Suomessa.

Oy Otto Brandt Ab

Bike World Oy yksinmyyntioikeudella Zero-sähkömoottoripyörien jälleenmyyjäksi Suomessa.

Tiedote.
Julkaistu: 06.05.2016 klo 15:36
Julkaisija: Oy Otto Brandt Ab

zero-motorcycles-epressi-header

Perinteinen moottoripyörä kehittyneimmällä tekniikalla – Zero on moottoripyörien evoluution viimeisin askel yhdistäen liikkumisen vapauden ja kestävän kehityksen. Moottoripyöräilyssä on aina ollut kyse vapaudesta ja ajamisen nautinnosta, mutta nyt mukaan ovat astuneet myös megatrendit, kuten teknologiset innovaatiot ja vihreät arvot. Täysin sähköllä toimiva moottoripyörä on vielä harvinainen näky tieliikenteessä, mutta täyssähköautoja näkyy jo enemmänkin. Täyssähköajoneuvojen etuina ovat mm. nollapäästöt, alhaiset käyttökustannukset, hiljaisuus ja todella vahva vääntö alusta loppuun saakka.

Zero-moottoripyörän voit ladata tavallisesta sähköpistokkeesta ja täyden ”tankin” lataushinta on noin 1 euro. Latausaika, mallista ja tavasta riippuen, on 1-10 tuntia. Sähkömoottoripyörän huoltotarve on vähäisempi kuin tavallisen, koska huoltokohteita ei ole niin montaa. Perinteisen polttomoottorin tilalla on ns. huoltovapaa sähkömoottori. Vaikka itse ajoneuvon käytöstä ei synnykään päästöjä, toki sähkön tuotannosta niitä syntyy. Sähkön tuotannon päästöjä on kuitenkin helpompi kontrolloida kuin liikenteessä olevien polttomoottoriajoneuvojen päästöjä.

Zeron sähkömoottori ei tuota käytännössä mitään ääntä. Ainoa ääni mikä ajaessa syntyy, tulee itse pyörästä. Tämä tuo aivan uudenlaisen elämyksen ajamiseen. Ja se mikä kiinnostaa nykyisiä motoristeja, on moottorin tuoma vääntö. Esimerkiksi Zero SR 13 –mallissa on vääntöä 144 Nm, mikä vastaa noin 1000 kuutioisen moottoripyörän antamaa vääntöä. Zero-sähkömoottoripyörissä tämä vääntö on käytettävissä heti, kun kahvaa kääntää. Tästä syystä Zeron kiihtyvyys on aivan omaa luokkaansa.
 
Best Electric Motorcycle of 2015” –by Motorcycle.com – Zero on palkittu ja arvostettu brändi, jonka innovatiiviset ja laadukkaat tuotteet saavat kiitosta niin lehdistöltä kuin kuluttajiltakin.
 
111 vuotias Otto Brandt –konserni ja maailman johtava sähkömoottoripyörien valmistaja Zero Motorcycles yhdistävät nyt voimansa ja tuovat uudet tuotteet myös Suomen markkinoille toukokuun aikana. Otto Brandt-konserniin kuuluva Bike & Boat World on Suomen johtava moottoripyörien, mönkijöiden ja veneiden vähittäismyyntiketju, jolla on toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Vantaalla. Zero edustuksen myötä Bike & Boat World vahvistaa asemaansa monipuolisena vapaa-ajan ajoneuvojen jälleenmyyjänä ja edelläkävijänä Suomen markkinoilla.

Zero-mallit ensi kertaa nähtävillä torstaina 12.5.2016 Bike Worldin -myymälöissä:
Bike World Vantaa: Zero FXS, Zero S ja Zero DSR
Bike & Boat World Turku: Zero DS
Bike & Boat World Tampere: Zero SR
 
Liitteissä tarkempaa tietoa Zero Motorcycles Inc:stä, sekä hinnat ja tekniset tiedot.Lisätiedot ja koeajokyselyt:

Keijo Rouvali
Tuotepäällikkö - Product Manager

Oy Brandt Ab
Tuupakantie 7 B, 01740 Vantaa
Tel. 0207 757 205
E-mail: keijo.rouvali@brandt.fi
www.brandt.fi


 

 

Liitetiedostot

Vuonna 1905 perustettu Otto Brandt -­konserni on suomalainen perheyritys, joka toimii jo viidennessä sukupolvessa. Konsernin myynti on noin 90 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee n. 200 henkilöä. Otto Brandt -konserni toimii kokonaisvaltaisesti laadukkaiden moottoripyörien, veneiden, vapaa-ajan ajoneuvojen sekä muiden kestohyödykkeiden myynnissä ja palveluissa. Konserni edustaa maailmanluokan tuotemerkkejä kuten Honda, Polaris, Victory, Indian, Ligier, Arai ja Yanmar. Lisäksi konserniin kuuluu kaksi Suomessa toimivaa venetehdasta jotka valmistavat Terhi- ja Silver-merkkisiä veneitä. Konserniin kuuluva vähittäiskauppaketju Bike & Boat World on Suomen suurin moottoripyörä-, vene- ja mönkijäkauppa. Bike World palvelee Vantaan Tuupakassa, Turussa, Tampereella ja Helsingin Lauttasaaressa. http://www.bikeworld.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs