Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » BEMER-hoito vaalii terveyttä ja nopeuttaa toipumista

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

BEMER-hoito vaalii terveyttä ja nopeuttaa toipumista

Tiedote.
Julkaistu: 18.11.2013 klo 08:30
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Alle kaksikymmentä minuuttia päivässä BEMER-terapiaa kotona vaikuttaa merkittävästi terveyteen, jaksamiseen tai vaikkapa leikkauksesta toipumiseen. BEMER-hoito ehkäisee terveysongelmien syntymistä stimuloimalla elimistön mikroverenkiertoa.

Mikroverenkierto on ihmiselimistön suurin ja toiminnallisesti tärkein verenkierron osa. Ihmiselimistössä sillä on ratkaisevan tärkeä kuljetustehtävä, sillä se toimittaa kudoksiin ja elimiin happea ja ravinteita, kuljettaa pois kuona-aineita ja tukee immuunijärjestelmää. – Heikentynyt tai häiriintynyt mikroverenkierto onkin usein syynä solujen nopeaan vanhenemiseen sekä lukuisten vaivojen ja sairauksien syntymiseen, toimitusjohtaja Merja Kämpe BEMER Nordicista kertoo.

Helppo, nopea ja kohdennettu fysikaalinen hoito  
Säännöllinen BEMER-hoito ehkäisee tehokkaasti näiden terveysongelmien syntymistä. Kämpen mukaan BEMER-laitteiston vaikuttavana tekijänä on magneettikentän patentoitu signaali, joka saa aikaan fysikaalisen vaikutuksen. – Kyseessä on siis kohdennettu fysikaalinen hoitomuoto ja uuden ajan terapiamuoto. Se ei ylistimuloi kehoa, vaan vaikuttaa häiriintyneeseen, heikentyneeseen mikroverenkiertoon ja tukee solujen kykyä tuottaa energiaa. Terapia kestää 8 minuuttia aamuisin ja iltaisin, mikä riittää hoitovasteen aikaansaamiseen. Hoitosessio on helppo: henkilö istuu ohuen hoitoalustan päällä ja valitsee ohjausyksiköstä haluamansa hoidon. Hoidettavan ei siis tarvitse tehdä käytännössä mitään. Näin ollen se soveltuu mainiosti kaiken ikäisille. Laitteen voi joko ostaa tai tarvittaessa vuokrata koekäyttöön kotiin.

Pitkän kehitystyön tulos
BEMER-teknologia on täydentävän ja ehkäisevän terveydenhuollon tämän hetken tutkituin ja tehokkain fysikaalinen hoitomenetelmä, jolla on lääketieteellisesti todetut vaikutukset. Kehitystyö lähti liikkeelle siitä, että haluttiin ennaltaehkäistä kroonisia sairauksia, joihin liittyy yleensä aina mikroverenkierron häiriöt.
Terapian avulla onkin saavutettu merkittäviä tuloksia mm. diabeteksen, reuman ja muiden tulehdussairauksien hoidossa. – Laite soveltuu erinomaisesti myös työpaikoille, jos ajatellaan vaikkapa henkilöstön työkyvyn ylläpitoa ja työhyvinvointia, Kämpe toteaa.

Lisätietoa ja yhteydenotot: http://bit.ly/1a0gdLj

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs