Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » AlihankintaHEAT kuumentaa Tampereen ensi viikon Alihankinta-messuilla

Tampereen Messut

AlihankintaHEAT kuumentaa Tampereen ensi viikon Alihankinta-messuilla

Tiedote.
Julkaistu: 23.09.2016 klo 01:16
Julkaisija: Tampereen Messut

Kuuma uutuustapahtuma AlihankintaHEAT tuo innostavat puhujat, rohkeat keskustelut, ketterät startupit sekä valmistavan teollisuuden positiivisesta suunnanmuutoksesta kiinnostuneet asiantuntijat ja päättäjät ensi keskiviikkona 28.9. Tampereelle. Suomen johtavan teollisuuden messutapahtuman Alihankinnan yhteydessä järjestettävässä AlihankintaHEATissa on mukana toistakymmentä startupia, joilla on annettavaa teollisuudelle. Startupit kokoontuvat jo maanantaina ja tiistaina HeatCampille pohtimaan teollisuusyritysten antamia haasteita. Tavoitteena on synnyttää uutta liiketoimintaa ja rohkeaa keskustelua Alihankinnan tämän vuoden teemojen digitalisaation ja johtamisen ympärille.

- AlihankintaHEAT kokoaa toistakymmentä startupia Alihankinta-messuille toisena messupäivänä keskiviikkona. Uusi kokonaisuus on saanut innokkaan vastaanoton ja odotuksemme startupien sekä teollisuusyritysten kohtaamisesta ovat korkealla. AlihankintaHEAT luo ihan uutta sykettä ja sisältöä näiden messujen yhteyteen. Alihankinta sytyttää joka syksyiseen tapaan koko Tampereen taas eloon kellon ympäri ja uusi AlihankintaHEAT tulee vain lisäämään bensaa liekkeihin, uskoo Finland Eventsin ja Tampereen Messujen tapahtuma- ja viestintäpäällikkö Tanja Järvensivu.


Digitalisaatio ja johtaminen puhuttavat – Case Iron Sky opettaa rohkeutta ja yhteisöjen voimaa

Kreab Oy:n toimitusjohtaja Mikael Jungner kertoo HEATissa siitä, kuinka aiemmin teollisuudessa tehtiin tulosta prosesseja hiomalla ja nyt digitaalisessa ajassa asiakkaiden ongelmia ratkaisemalla. Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala nostaa esille kysymyksen siitä, onko suomalainen työ mainettaan parempi sekä rohkeasti uudistuva ja ylpeästi kansainvälinen. Fingertip Oy:n partneri Pia Erkinheimo todistaa, että päätöksenteko ja päätösten toteutus ovat uusi musta.

Ohjaaja Timo Vuorensola kertoo Iron Sky -elokuvista ja siitä, mitä rohkeudella, pioneerihengellä ja yhteisön voimalla voi saada aikaiseksi ja voiko joukkoistaminen toimia tuottavuutta parantavana työkaluna. HEAT-grilli on kuuma paneelikeskustelu ketteryydestä, kasvusta ja rajoja ylittävistä kohtaamisista. Keskusteluun osallistuvat päivän puhujat ja DIMECC Oy:n Dr. Pauli Kuosmanen. Ohjelmassa on myös HeatCampin tulosten pitchausta, verkostoitumista, startup-pöhinää sekä illanviettoa. Tutustu tapahtuman ohjelmaan: www.finlandevents.fi/alihankintaheat


HeatCamp pohtii haasteita – kumppaneina ABB, Normet ja Toyota Material Handling Group

– AlihankintaHEATissa pitchataan myös maanantaina ja tiistaina toteutettavan innovaatioleirin eli HeatCampin tuloksia. Meillä on koossa loistava porukka startupeja ja tehtävämme on laittaa heidän osaaminen jylläämään. Tuloksena syntyy varmasti uusia ideoita ja ratkaisumalleja. Iso kiitos jo tässä vaiheessa haasteita antaneille kumppaniyrityksille – ABB Oy, Normet Oy ja Toyota Material Handling Group osoittivat uuteen tapahtumaan lähtemisellä oman ketteryytensä sekä halunsa olla mukana synnyttämässä ja kokeilemassa uutta. Odotamme suurella innolla tulevaa, sanoo RAG Oy:n toimitusjohtaja Mika Pirttivaara.

AlihankintaHEATissa mukana olevat startupit ovat Citynomadi Oy, Eeedo Oy, Enermix Oy, Havamax Solutions Oy, Innorent Production Oy, Meluta Oy, Prenta Oy, Dtream Oy, Forciot Oy, Jakamo Oy, Trackinno Oy ja Yepzon Group.

Haasteita antavat kumppaniyritykset ovat ABB Oy, Normet Oy ja Toyota Material Handling Group.

Tapahtumaa ovat tukemassa DIMECC Oy, Fingertip Oy, Iron Sky, Kampusklubi, Oma Säästöpankki Oyj, Pirkanmaan Yrittäjät, Suomalaisen Työn Liitto, Tampereen kauppakamari ja Tampereen Messut Oy.

Lue lisää startupeista ja haasteita antavista kumppaniyrityksistä: www.finlandevents.fi/alihankintaheat

 

Kansanedustaja Harri Jaskari: AlihankintaHEAT luo uutta liiketoimintaa

AlihankintaHEAT-tapahtuman juontavat kansanedustaja Harri Jaskari ja Rapid Action Group Oy:n Elina Wanne. Jaskari toteaa Alihankinta-kolumnissaan, että AlihankintaHEAT luo uutta liiketoimintaa.

- Miksi AlihankintaHEAT on toteutettu Tampereen Alihankinta-messuille? Syy on yksinkertainen, kaikki ovat näillä messuilla ja nyt on aika löytää uutta potkua yritystoimintaan! Perinteiset vahvat toimialamme eivät enää luo yksistään Suomelle riittävää määrää työpaikkoja ja hyvinvointia. Tarvitaan uudenlaisia oivalluksia ja niitä ei tehdä pölyttyneissä toimistohuoneissa. Ne tehdään yhdessä luovien ihmisten kanssa. Alihankinta-messuilla haluamme laittaa propellipäät ja vahvat teollisuuden osaajat yhteen luomaan uutta. Kaikki ei synny päivässä, mutta kipinä uusiutumiselle ehtii syntyä Tampereen päivässä ja yössä, kertoo kansanedustaja Harri Jaskari.

Harri Jaskarin kolumni ja muut Alihankinta-kolumnit: www.alihankintakolumni.fi

AlihankintaHEATin startupit ovat esillä Alihankinta-messujen B-hallissa koko päivän keskiviikkona 28.9., jolloin messuvieraat voivat tutustua yritysten tarjontaan. AlihankintaHEAT-tapahtuma alkaa klo 14.30 ja päättyy klo 19.30. Tapahtumaliput alk. 100 € (sis. ohjelma, buffet-illallinen, bussikuljetus Tampereen keskustaan tapahtuman päätyttyä). Liput myy Ticketmaster Suomi. AlihankintaHEATin järjestävät yhteistyössä Tampereen Messut Oy:n tapahtumayksikkö Finland Events ja Rapid Action Group Oy (RAG).LISÄTIEDOT:

www.finlandevents.fi/alihankintaheat, #AlihankintaHEAT
www.alihankinta.fi, #Alihankinta

Finland Events / Tampereen Messut Oy:
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö,
p. 050 536 8133, @TanjaJärvensivu

Rapid Action Group Oy RAG:
Mika Pirttivaara, toimitusjohtaja,
p. 050 433 5803, @mpirttiv

Twitter: @Alihankinta, @finland_events
Facebook: AlihankintaHEAT, Alihankinta, Finland Events, Tampereen Messut
Instagram: Finland Events, Tampereen Messut
LinkedIn: Tampere Trade Fairs Group

 

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs