Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Ahlsell Oy on SKS Automaation uusi yhteistyökumppani

SKS Automaatio Oy

Ahlsell Oy on SKS Automaation uusi yhteistyökumppani

Tiedote.
Julkaistu: 23.10.2014 klo 13:57
Julkaisija: SKS Automaatio Oy

Tehokas jakelukanava laajalla tuotevalikoimalla asiakkaan eduksi

Ahlsell Oy on SKS Automaation uusi yhteistyökumppani

SKS Automaatio kasvattaa myyntiverkostoaan ja vahvistaa tunnettuutta teollisuuden urakoinnissa ja infrastruktuurin rakentamisessa aloittamalla jälleenmyyntiyhteistyön Ahlsell Oy:n kanssa syyskuussa 2014. Ahlsellin yli 30 myyntikonttorin verkosto Suomessa tarjoaa hyvän kanavan asiakkaiden tavoittamiseksi.

- SKS Automaatio tarvitsee kasvuhakuisen ja tunnetun toimijan kumppaniksi laajentuessaan uusille markkina-alueille. Ahlsellin myyntikonttorien verkosto, laaja-alainen osaaminen ja tulevaisuuden suunnitelmat ovat hyvin samansuuntaisia omien tavoitteidemme kanssa, joten yhteistyön aloittaminen oli luontevaa, toteaa Johannes Turunen, SKS Automaation kotimaan myynnistä ja tuoteryhmistä vastaava johtaja.

Yhteistyö käynnistyy teollisuuden kaapeleilla, liittimillä, hälytinlaitteilla ja sähköasennustarvikkeilla, jotka tulevat Ahlsellin varastotuotteiksi syksyn 2014 aikana. Myöhemmin tuotevalikoimaa laajennetaan erikseen sovittavilla tuotteilla.

- Yhteistyö SKS Automaation kanssa parantaa tarjontaamme useissa tuoteryhmissä sekä mahdollistaa perinteisten tunnettujen tuotteiden nopean toimituksen yhtenä merkittävänä osana kokonaistarjontaamme. Lisäksi kilpailukykymme OEM- ja keskusvalmistaja-asiakkaissa paranee SKS Automaation laajan ja kilpailukykyisen tuotevalikoiman täydentäessä Hyvinkään keskusvarastomme tarjoamaa, sanoo Ahlsellin sähkötoimialan teollisuuden myyntipäällikkö Petri Laine.

Uuden kumppanin myötä SKS Automaation jälleenmyyntiverkoston määrä kasvaa seitsemästä kahdeksaan ja jälleenmyyjien toimipisteiden määrä 12:sta 46:een kattaen koko Suomen.

Lisätietoja:

SKS Automaatio Oy
Johannes Turunen
Johtaja, kotimaan myynti ja tuoteryhmät
puh. 020 764 6748
sähköposti johannes.turunen@sks.fi
www.sks.fi

Ahlsell Oy
Petri Laine
Myyntipäällikkö Sähkö, Teollisuus
puh. 020 584 5678
sähköposti petri.laine@ahlsell.fi
www.ahlsell.fi

 

 SKS Automaatio Oy on Suomen johtava koneenrakennuksen automaatio- ja sähkökomponenttien maahantuoja, joka edustaa alan parhaita tuotevalmistajia. Yhtiö tarjoaa laajan tuotevalikoiman lisäksi asiakaskohtaisia kokonaisratkaisuja. Palvelun periaatteita ovat toimitusten nopeus ja laatu sekä kustannustehokkuus ja riskittömyys asiakkaalle. SKS Automaation liikevaihto vuonna 2013 oli 17,6 milj. euroa ja yrityksen palveluksessa on 30 henkeä. SKS Automaatio kuuluu SKS Group -konserniin.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs