Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Acerilta maailman ensimmäinen 6000 luumenin yksilamppuinen projektori

Acer

Acerilta maailman ensimmäinen 6000 luumenin yksilamppuinen projektori

Tiedote.
Julkaistu: 08.08.2012 klo 10:15
Julkaisija: Acer

Acerilta maailman ensimmäinen 6000 luumenin yksilamppuinen projektori

Äärimmäistä kirkkautta vaikuttaviin esityksiin

Maailman johtaviin tietokonevalmistajiin kuuluva Acer esittelee maailman ensimmäisen 6000 luumenin tehoisen yksilamppuisen ammattikäyttöön tarkoitetun projektorin. P7215 on todella ekotehokas, sillä se kykenee tuottamaan 350 watin teholla valoa jopa 2000 tunniksi.

Acer P7215-projektorissa on luontainen 1024x768 XGA -resoluutio sekä Full HD -tuki. Sen DLP 3D -valmius ja korkea, jopa 120Hz virkistystaajuus, tuottavat 3D-kokemuksia ilman häiritsevää kuvan vilkkumista.

P7215 tukee Crestron-verkkohallintaa sekä HDMI-, DVI-, LAN- ja D-Sub -liitäntöjä, joten se on suoraan valmis ammattikäyttöön esimerkiksi teattereissa, konserttisaleissa tai suurissa kokoustapahtumissa. Lampunvaihto tehdään laitteen päältä, eli se on helppoa jopa silloin, kun projektori on kiinnitetty kattoon.

Acer tarjoaa projektoreja kaikkiin käyttäjätarpeisiin: P-sarjan ammattikäyttöön, C-sarjan matkakäyttöön, H-sarjan koteihin, X-sarjan normaalikäyttöön sekä K-sarjan laser-LED-hybridikäyttöön.

Hinta: 1889 euroa
Saatavuus: syyskuussa

Lisätietoja:
Acer Finland Oy 
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: jukka-pekka_korkiakangas@acer-euro.com

Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acer auttaa ihmisiä löytämään uutta, luomaan ja kasvamaan. Acer on markkinoiden toiseksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (Gartner 2011). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2011 oli noin 12,6 miljardia euroa. Acerin kanavamalli on yhtiön liiketoiminnalle äärimmäisen tärkeässä asemassa. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Acer on Olympialaisten virallinen kumppani. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs