Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Acer R7 mullistaa kannettavien muotoilun

Acer

Acer R7 mullistaa kannettavien muotoilun

Tiedote.
Julkaistu: 03.05.2013 klo 19:00
Julkaisija: Acer

New York, 3.5.2013 - Acer julkisti tänään Aspire R7 -kannettavan, joka mullistaa kosketus- ja kirjoituskokemuksen. Aspire R7 on suunniteltu käyttäjille, joille sekä kirjoitus- että kosketuskäyttö ovat yhtä tärkeissä rooleissa. Laitteen 15,6-tuumainen Full HD -näyttö on saranoitu siten, että sitä voidaan siirtää eteenpäin ja kääntää useisiin eri asentoihin. Lisäksi näppäimistö on sijoitettu uudenlaisella tavalla, jolloin näppäimistön ja kosketusnäytön yhteiskäyttö onnistuu luontevasti. Ergonominen muotoilu antaa käyttäjälle mahdollisuuden löytää itselleen parhaan työskentelytavan.

”Aspire R7:n muotoilun taustalla on ihmisten tapa toimia tietokoneiden ja mobiililaitteiden kanssa. Edistyksellisen muotoilun ansiosta R7:llä on useita eri käyttötapoja, joista jokainen voi löytää itselleen mieluisimmat”, sanoo Acerin Suomen maajohtaja Jukka-Pekka Korkiakangas. ”Acer uskoo, että tietokonetta käytetään yhä enemmän koskettamalla. Se on monipuolinen ja tehokas tapa jopa videoiden ja kuvien editointiin. R7 on täysiverinen kannettava, joka tarjoaa ainutlaatuista toiminnallisuutta kosketusnäytön ja näppäimistön yhteiskäyttöön.”

”Neljä yhdessä” -muotoilu antaa käyttäjälle vapaat kädet
Acer Aspire R7:n neljä toimintamuotoa antavat käyttäjälle mahdollisuuden valita itselleen parhaan työskentelytavan. Laitetta voidaan käyttää perinteisenä kannettavana, pöytätablettina, näyttönä tai ”Ezel-moodissa”, jossa näyttö voidaan siirtää näppäimistön päälle useissa eri kulmissa ja saranoinnin avulla kääntää ympäri. Tuplasaranoinnin ansiosta työtilojen vaihtaminen onnistuu yhdellä kädellä ja näyttö pysyy paikallaan kosketettaessa.

1. Ezel-tila – Kun näyttöä vedetään lähemmäs käyttäjää, kosketusnäyttöä käytettäessä ei tarvitse kurkotella näppäimistön ja käsien lepotilan yli. Vetämällä näyttöä ylöspäin se voidaan sijoittaa näppäimistön eteen tai sen yläpuolelle. Vetämällä näyttöä lähemmäs käyttäjää kosketusnäytön, näppäimistön ja touchpad-levyn yhteiskäyttö sujuu saumattomasti.

2. Notebook-tila – Kun näyttö on perinteisellä paikallaan näppäimistön takana, R7 on tehokas, täysillä ominaisuuksilla varustettu kannettava, jossa on 15,6-tuumainen Full HD (1920x1080) -kosketusnäyttö, Intel Core i5 -prosessori, jopa 12 Gt muistia, yhden teratavun kiintolevy tai 256 gigatavun SSD-kiintolevy sekä täysikokoinen, taustavalaistu näppäimistö. Laitteessa on myös HDMI-portti, SD-kortinlukija, audioliitännät, kolme usb-porttia, Wifi, Bluetooth-yhteys sekä muuntoportti, joka tukee VGA-, RJ45- ja usb-liitäntää.

3. Näyttötila – Ympäri käännettynä näyttö helpottaa elokuvan katselua tai esitysten pitämistä. Kaksoissaranoinnin ansiosta näyttö kääntyy helposti, mutta on silti tukeva koskettaa.

4. Tablettitila – Näyttö vedetään makaamaan näppäimistön päälle, jolloin Aspire R7 muuttuu tabletiksi säilyttäen kannettavan suorituskyvyn. Näyttöä voi kallistaa neljän asteen verran.

Red Dot -palkinto
Acer Aspire R7:lle on jo myönnetty Red Dot -palkinto, eräs maailman arvostetuimmista tunnustuksista tuotedesignin saralla. Tänä vuonna 19 Red Dot -palkintokategoriaan ilmoittautui peräti 4662 ehdokasta, joista 37-henkinen design-ammattilaisista koostuva asiantuntijapaneeli valitsi voittajat. Palkintoraatiin kuului tänä vuonna mm. muotiguru Jimmy Choo. Aspire R7 palkittiin kategoriassa ”tietokoneet ja informaatioteknologia”.

Hinta ja saatavuus
Acer Aspire R7 tulee saataville kesäkuussa. Hinnat alkaen 1 049 euroa.

Seuraa julkistuksia Twitterissä: #AcerTouch.

Kuvia: Aspire R7

Lisätietoja:
Acer Finland Oy 
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle: acer@aleksinkaiku.fi


Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian väliltä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8 000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs