Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Acer julkistaa uudet Windows 8 -All-in-One-PC:t

Acer

Acer julkistaa uudet Windows 8 -All-in-One-PC:t

Tiedote.
Julkaistu: 25.06.2012 klo 10:15
Julkaisija: Acer

Acer julkistaa uudet Windows 8 -All-in-One-PC:t

Ultraohuiden tietokoneiden ominaisuuksia mm. Full HD -näytöt, Dolby Surround -äänet ja ergonomiset kosketustoiminnot

Tietokonevalmistaja Acer esitteli tänään kaksi uutta Windows 8 -käyttöjärjestelmällä toimivaa All-in-One -PC:tä: 27-tuumaisen Aspire 7600U:n ja 23-tuumaisen Aspire 5600U:n.

Näyttävä Aspire 7600U tukee jopa 64:ää yhtäaikaista kosketuspistettä eli useat käyttäjät voivat käyttää sitä samanaikaisesti. Katselukulma on 0-90 astetta ja näyttö on haluttaessa mahdollista asettaa myös vaakatasoon esimerkiksi pöydän päälle. Ultraohut 7600U on vain 35 millimetrin paksuinen. Full HD -näyttö ja Dolby Home Theater Surround -äänijärjestelmä takaavat huippuluokan multimediakokemuksen.

Elegantti Aspire 5600U on markkinoiden ohuin All-in-One -kone. Laitteen saa helposti kiinnitettyä seinälle ja se sopii tyylikkäänä sisustuselementtinä mihin tahansa huoneistoon. Aspire 5600 on suunniteltu ergonomialtaan mahdollisimman hyväksi ja sitä voi kallistaa 30-85 astetta käyttömukavuuden lisäämiseksi. 5600U:ta voi käyttää esimerkiksi koko perheen viihdekeskuksena, sillä se tukee Full HD -kuvatarkkuutta ja Dolby Home Theater Surround -ääntä.

Saatavuus ja hinnat: Vahvistetaan Q3 aikana

Tuotekuvia: http://bit.ly/Useries2012

 

Acer

Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acer auttaa ihmisiä löytämään uutta, luomaan ja kasvamaan. Acer on markkinoiden toiseksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (Gartner 2011). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2011 oli noin 12,6 miljardia euroa. Acerin kanavamalli on yhtiön liiketoiminnalle äärimmäisen tärkeässä asemassa. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Acer on Olympialaisten virallinen kumppani. Lisätietoa osoitteessa www.acer-group.com.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs