Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Acer Iconia W3 — Täysi Office kämmenkokoisena

Acer

Acer Iconia W3 — Täysi Office kämmenkokoisena

Tiedote.
Julkaistu: 04.06.2013 klo 07:30
Julkaisija: Acer

Acer julkisti Iconia W3 –tabletin, joka on ensimmäinen 8,1-tuumainen Windows 8 –tablet. Acer Iconia W3:een on esiasennettu 139 euron arvoinen Microsoft Office Home & Student -paketti, joka sisältää Word, Excel, Powerpoint ja OneNote -ohjelmistot. Iconia W3 tarjoaa siis täyden tietokoneen ominaisuudet yhteen kämmeneen sopivassa tablet-muodossa ja sopii mainiosti niin työ- kuin viihdekäyttöönkin.

 ”Tablet-laitteet ovat parin viimeisen vuoden aikana vakiinnuttaneet paikkansa niin kodeissa kuin työpaikoillakin. Seuraava suuri juttu tablet-maailmassa ovat 8-tuumaiset, helposti yhdellä kädellä käytettävät laitteet kuten Acer Iconia W3”, ennustaa Acerin Suomen maajohtaja Jukka-Pekka Korkiakangas. ”Täysillä ominaisuuksilla varustetut Windows 8 -käyttöjärjestelmä ja MS Office –ohjelmistopaketti tekevät näistä kätevän kokoisista tableteista varteenotettavan vaihtoehdon perinteisille tietokoneille”, Korkiakangas näkee. 

Täyden koon ominaisuudet kompaktissa paketissa

Acer Iconia W3 on solakka ja kevyt, vain 11,35 mm paksu ja 540 gramman painoinen. Kompakti koko ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ominaisuuksista jouduttaisiin tinkimään. Intel Atom Z2760 –suorittimen ja 1280 x 800 –tarkkuuksisen WXGA LED-näytön ansiosta sovellusten käyttö, verkon selailu ja esimerkiksi videoiden katselu on sulavaa. Iconia W3 on oiva apuri myös valokuvaukseen ja videopuheluihin, sillä sekä sen etu- että takasivulta löytyy 2 megapikselin HD-kamera.

Iconia W3:n akussa riittää puhtia koko 8-tuntiseksi työpäiväksi ja Connected Standby –tila säästää näytön energiaa. Täyden Windows 8 –käyttöjärjestelmän ansiosta Iconia W3:lla voi käyttää kaikkia tavallisia ohjelmia sekä myös vanhempia x86 Windows-ohjelmia. Windows 8 tukee useita erillisiä käyttäjäprofiileja, eli kunkin käyttäjän sovellukset, asetukset ja esimerkiksi sähköpostiviestit pysyvät henkilökohtaisina.

Iconia W3:n liitännät ovat yhtä kattavat kuin kannettavissa tietokoneissa: laitteesta löytyy micro-USB –portin ja micro-HDMI –liitännän lisäksi microSD –korttipaikka, jonka avulla laitteen 32 tai 64 gigatavun sisäistä muistia voi kasvattaa vielä 32 gigatavua lisää. Iconia W3:een on saatavissa lisävarusteena täysikokoinen Bluetooth-näppäimistötelakka, jolla on yhtä helppoa tuottaa tekstiä kuin tavallisen 13,3-tuumaisen kannettavan tietokoneen näppäimistöllä.

Yksityiskohtaiset ominaisuudet:
http://bit.ly/acerW3speksit

Hinta ja saatavuus

Iconia W3 tulee saataville heinäkuun alussa, hinnat alkaen 399 euroa. Näppäimistö myydään erikseen.

 

Lehdistömateriaalit

Palvelin: ftp.acer.com.tw
tunnus: acergpc2013
salasana: tpjun2013

Lisätietoja

Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: mailto:Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle: acer@aleksinkaiku.fi

Acer

Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian väliltä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8 000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit

Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs