Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Acer B6- ja V6-näyttösarjat: ekologiaa ja ergonomiaa toimistoihin

Acer

Acer B6- ja V6-näyttösarjat: ekologiaa ja ergonomiaa toimistoihin

Tiedote.
Julkaistu: 18.04.2013 klo 14:45
Julkaisija: Acer

Acer julkistaa kaksi uutta ammattikäyttöön tarkoitettua näyttösarjaa, B6- ja-V6-sarjan. B6-sarjan näytöt sopivat pitkäaikaiseen käyttöön, sillä niiden suunnittelussa on huomioitu mukavuus, terävä kuvanlaatu, toiminnan luotettavuus ja käytön ekologisuus. V6-sarja puolestaan sopii tehokkuutta ja erinomaista suorituskykyä arvostaville käyttäjille.

Molemmissa sarjoissa on näyttöjä kuudessa koossa 19-tuumaisesta 29-tuumaiseen. Näytöissä on FullHD-resoluutio, uskomaton 100 000 000:1 dynaaminen kontrastisuhde (optimoitu Acer ACM-ohjelmalla) ja viiden millisekunnin vasteaika. Uusimmatkin teräväpiirtoelokuvat toistuvat näytöissä moitteettomasti.

B6-sarjan näytöissä ei tule pikseleistä pulaa. B6-sarjan 27-tuumaisissa näytöissä on IPS-paneeli, jonka resoluutio on 2560x1440p, eli siinä on hurjat 80 prosenttia enemmän pikseleitä kuin normaalissa FullHD-resoluutiossa. 29-tuumaisen B6-näytön IPS-paneelin resoluutio on 2560x1080p ja sen kuvasuhde on elokuvista tuttu 21:9, jolloin usean sovelluksen samanaikainen suorittaminen muuttuu kertaheitolla kätevämmäksi.

Display Port -toiminto varmistaa parhaan mahdollisen audio- ja videolaadun. Toimintoa käytetään ensisijaisesti näytön ja tietokoneen välillä, mutta sitä voidaan käyttää myös useiden näyttöjen liittämiseksi peräkkäin yhteen.

Monipuoliset säädöt

B6- ja V6-sarjojen näytöissä on laaja 178 asteen katselukulma, jolloin videoiden ja esitysten katselu onnistuu helposti isommallakin porukalla. B6-sarjan näytöissä on lisäksi monipuoliset säädöt, joilla jokainen käyttäjä löytää itselleen parhaimman katseluasennon. Korkeutta voidaan säätää jopa 15 senttiä ja näytön kulmaa voidaan säätää -5 asteesta 35 asteeseen. Pivot-ominaisuuden ansiosta näytön voi kääntää myös pystysuuntaan, ja sivusuunnassa näyttö kääntyy 120 astetta.

Säätönappulat on sijoitettu tyylikkään huomaamattomasti näytön alalaitaan. Näytön voi irrottaa jalustastaan napin painalluksella, jos sen haluaakin sijoittaa seinälle.

Oheislaitteiden liittäminen näyttöihin on helppoa, sillä niissä on neljä USB 3.0 -porttia, joista yhtä voidaan käyttää laitteiden lataamiseen vaikka tietokoneen virta olisi katkaistu.

Ekologisesti valmistetut

Uudet näytöt täyttävät Acer EcoDisplay -edellytykset. Niiden valmistuksessa on käytetty yli 10 prosenttia kierrätysmuovia ja niissä on erillinen virtakytkin, josta näytöt saa kokonaan pois päältä.

Acer EcoDisplay -näytöt noudattavat tiukkoja kansainvälisiä standardeja kuten EnergyStar 6.0 ja TCO 6.0, mikä takaa laadukkaan palvelun, alhaisen sähkönkulutuksen ja ympäristöystävälliset materiaalit. Näytöt ja niiden valmistukseen käytetyt osat eivät sisällä haitallisia palonestoaineita (BFR) tai PVC-muovia.


Saatavuus:
Acer V6 -näytöt tulevat saataville huhtikuussa ja Acer B6 -näytöt toukokuussa. V6 näyttöjen hinnat alkaen 99 euroa ja B6 näyttöjen alkaen 139 euroa.

Lisätietoja:
Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle:
Viestintätoimisto Aleksin Kaiku
acer@aleksinkaiku.fi


Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs