Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Biotekniikka » PrinLab-kehityslaboratorio avataan seminaarilla

Oulun ammattikorkeakoulu

PrinLab-kehityslaboratorio avataan seminaarilla

Tiedote.
Julkaistu: 24.02.2012 klo 09:09
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulu (Oamk) avaa PrinLab – Painettavien antureiden kehityslaboratorion. Laboratorion valmistuessa järjestetään PrinLab-seminaari ja kehityslaboratorion avajaiset Tekniikan yksikössä (Kotkantie 1, Oulu) keskiviikkona 29. helmikuuta klo 12 alkaen. Tilaisuus on maksuton.

Seminaarissa bio-, elektroniikka- ja painoalojen toimijat voivat verkostoitua ja tutustua kehityslaboratorion mahdollisuuksiin sekä PrinLab- ja BioPrint-hankkeisiin. Lisäksi seminaarissa esitellään muun muassa kapearainainen tarkkuuspainokone painetun elektroniikan tutkimukseen ja tuotekehitykseen, innovatiivista painotekniikkaa hygienian valvontaan sekä biosensoreiden nykyisiä ja tulevia sovelluksia.

PrinLab – Painettavien antureiden kehityslaboratorio on Euroopan aluekehitysrahaston rahoittama investointihanke Oulun seudun ammattikorkeakoulussa. Tehdyt monipuoliset laiteinvestoinnit mahdollistavat tiiviimmän yhteistyön korkeakoulujen, tutkimuslaitosten ja yritysten välillä painettavan elektroniikan PrintoCent-toimintaympäristössä. Useita eri painotekniikoita soveltava PrinLab tukee osaltaan BioPrint-hankkeen toimintaa, jossa suuntaudutaan painettavien bioantureiden kehittämiseen.

Seminaariin voi ilmoittautua osoitteessa www.oamk.fi/hankkeet/prinlab/seminars/

Lisätietoja

Antti Berg, projektipäällikkö, 010 272 2062, antti.berg@oamk.fi

Tomi Tuomaala, tomi.tuomaala@oamk.fi

www.oamk.fi/hankkeet/prinlab/

www.oamk.fi/hankkeet/bioprint/

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs