Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Yllätysesiintyjä partiolaisten suurleirillä: Sanni villitsi keskellä metsää!

Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry

Yllätysesiintyjä partiolaisten suurleirillä: Sanni villitsi keskellä metsää!

Tiedote.
Julkaistu: 27.07.2016 klo 23:07
Julkaisija: Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry

Sanni veti yllätyskeikan keskellä Evon metsää. 2080-luvulla raikasi, kun Roihu-leirin monituhatpäinen yleisö lauloi mukana ja heilutti partiohuivejaan ilmassa.

Reilun viikon käynnissä ollut Suomen Partiolaisten jättikokoinen Roihu-leiri huipentui tänään yhteisiin päättäjäisiin. Illan pääesiintyjä pidettiin tiukasti salassa aivan viime hetkeen asti. Yleisön riemu repesi, kun lavan otti haltuun yksi Suomen tämän hetken suosituimmista naisartisteista – Sanni.

"Te ootte uskomattomin yleisö ikinä", Sanni hehkutti yleisön pyörittäessä partiohuivejaan villisti ilmassa.

Mukaansa temmanneen keikan aikana kuultiin muun muassa Vahinko, Dementia ja 2080-luvulla. Kaiken ikäiset lauloivat mukana ja yleisön heittäytyminen sai Sannin suorastaan häkeltymään.

"Halusimme löytää ajankohtaisen, innostavan ja osallistujia kiinnostavan esiintyjän huipentamaan yhteiset ohjelmat Roihulla", sanoi Roihun yhteisohjelmapäällikko Jussi-Pekka "JP" Tuononen.

Myös leirinjohtaja Heikki Otsolampi tunnelmoi Roihun viimeistä iltaa.

"Roihu on osoittanut jälleen sen, että suuressa joukossa on voimaa, kun vain puhallamme kaikki yhteen hiileen. Olen ollut todella etuoikeutettu saadessani tehdä tällaista projektia näin osaavan vapaaehtoisjoukon kanssa", kertoi liikuttunut Otsolampi.

Kuvia päättäjäisistä: www.flickr.com/photos/roihu2016/albums/72157670829898422

Lisätietoja: Loviisa Läärä, PR-päällikkö, p. 050 492 5060, loviisa.laara@roihu2016.fi   

Suomen Partiolaisten järjestämä suurleiri Roihu järjestetään Hämeenlinnan Evolla 20.–28.7.2016. 17 100 ilmoittautuneesta leiriläisestä jopa 3000 tulee ulkomailta. Kaiken kaikkiaan Roihulla on osallistujia 45:stä eri maasta. Leiri on avoin myös kaikille partioon kuulumattomille ja heitä on tulossa leirille noin 2000.
@Roihu2016: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, SnapChat, Medium-blogi


Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, jonka toiminnassa on vuosittain mukana yli 65 000 jäsentä. Maailmanlaajuisesti partiolaisia on noin 45 miljoonaa yli 200 maassa. Meillä olet osa maailmanlaajuista yhteisöä, jonka avulla maailmasta voi tehdä paremman paikan. Lähde mukaan seikkailuun osoitteessa partio.fi/liity


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs