Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » World Vision: Vuohesta odotetaan joulun hittilahjaa

Suomen World Vision

World Vision: Vuohesta odotetaan joulun hittilahjaa

Tiedote.
Julkaistu: 23.11.2015 klo 12:37
Julkaisija: Suomen World Vision

World Visionin eettisten lahjojen vuohi-tuotteesta odotetaan joululahjahittiä myös tänä vuonna. 

–Vuohi oli viime joulun suosituin eettinen lahjamme, ja odotamme sen olevan hittituote myös tänä vuonna. 42 euroa maksava vuohi on konkreettinen lahja, joka sopii moneen tarpeeseen. Kehitysmaiden perheille vuohi on kuin rahaa pankissa. Kilien myötä saaduilla tuloilla köyhät perheet voivat kustantaa lasten koulu- ja lääkärikuluja, sanoo World Visionin varainhankintajohtaja Sirpa Solehmainen.

Eettisessä lahjassa kiteytyy joulun henki, sillä lahjalla on aina kaksi saajaa. Lahja ilahduttaa tuttua vastaanottajaa, mutta samalla se parantaa pysyvästi lasten ja perheiden elinoloja kehitysmaiden slummeissa ja maaseutukylissä. Eettiset lahjat ohjataan Suomen World Visionin aluekehitysohjelmiin. Lahjan saa sitä eniten tarvitseva köyhä lapsi, perhe tai yhteisö.

World Visionin eettisten lahjojen kaupassa  joululahjaostokset hoituvat nopeasti ja vaivattomasti. Eettisten lahjojen kauppa on aina auki, ja ostoksia voi tehdä vielä aattoaamunakin. Lahjan mukana tulee printattava tai sähköpostitse toimitettava kortti.

Vuohen lisäksi eettisten lahjojen valikoimasta löytyvät esimerkiksi 25 euron arvoinen Terveystarkastus lapsille -lahja sekä 7 euron arvoinen Ruokaa lapsille -lahja:

Vuohi (42€)
Vuohi annetaan vähävaraiselle perheelle. Vuohen ravitseva maito on tärkeää erityisesti lapsille, jotka juovat sitä päivittäin. Kilien myötä vuohesta saatu hyöty moninkertaistuu, ja lisätuloilla vähävarainen perhe voi kustantaa lasten koulu- ja lääkärikuluja.

Terveystarkastus lapsille (25€)
Tällä lahjalla World Visionin kouluttamat vapaaehtoiset terveystyöntekijät tarkastavat lasten terveys- ja rokotustilanteen ja ohjaavat heidät tarvittaessa lähimpään terveyskeskukseen. Tarkastuksissa ja punnituksissa lasten äidit oppivat terveellisen ruokavalion merkityksestä ja saavat neuvoja sairauksien ennaltaehkäisyyn, tunnistamiseen ja hoitoon.

Ruokaa lapsille (7€)
Tällä lahjalla tuetaan kyläyhteisöjen ruoantuotantoa, jotta perheillä olisi monipuolista ravintoa vuoden jokaisena päivänä. Erityisesti aliravittujen lasten terveyttä seurataan ja perheitä koulutetaan tekemään ravitsevaa ruokaa. Oikeat kasvilajikkeet, työkalut sekä viljelykoulutus lisäävät tuotantoa ja auttavat perheitä selviämään kuivista kausista.

Kaikkiin eettisiin lahjoihin voi tutustua osoitteessa worldvision.fi/eettiset-lahjat.

Lisätiedot ja kuvat:

Minna Havunen
Tiedottaja
Suomen World Vision
puh. 043 825 0475
minna.havunen@worldvision.fi

Liitetiedostot

Suomen World Vision on lasten elinoloja ja oikeuksia edistävä kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 120 miljoonaa ihmistä. worldvision.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs