Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » VIRTU-projektin pysyvät tulokset – Ystävyyssuhteita ja mielekkyyttä elämään

Turun ammattikorkeakoulu

VIRTU-projektin pysyvät tulokset – Ystävyyssuhteita ja mielekkyyttä elämään

Kutsu.
Julkaistu: 20.06.2013 klo 10:15
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Kolmivuotinen EU-projekti VIRTU (Virtual Elderly Care Services on the Baltic Islands) päättyy elokuussa. Projektissa kehitetty vuorovaikutteinen palvelumalli jää osaksi mukana olleiden kuntien ja ikäihmisten arkea. VIRTU-kanavan kohtaamisista on tullut ikäihmisille tärkeä osa elämää.

VIRTU-projekti on tuonut Itämeren alueella asuville ikäihmisille uudenlaista sisältöä elämään vuorovaikutteisten ohjelmien ja kuvapuheluiden myötä. Ennen kaikkea vuorovaikutteinen kohtauspaikka VIRTU-kanava on tuonut uusia ystäviä ja avannut portin ulkomaailmaan niille ikäihmisille, joilla on vaikeuksia liikkua oman kodin ulkopuolelle.

Projektissa mukana olleet Naantalin kaupunki, Parainen ja Kemiönsaari jatkavat palvelumallin hyödyntämistä. Turun ammattikorkeakoulu tuottaa jatkossakin vuorovaikutteisia ohjelmia opiskelijoiden kanssa VIRTU-kanavan korvaavalla Kylä-kanavalla.

Projektin tuloksista ja toiminnan jatkosta järjestetään mediatilaisuus, jonka aikana on mahdollista tavata mukana olevia ikäihmisiä kuvapuheluyhteyden välityksellä.

 

TERVETULOA KUULEMAAN LISÄÄ 
Torstaina 27.6.2013 klo 10.00
Turun ammattikorkeakoulun Ruiskadun toimipisteeseen
VIRTU-studio, neuvottelutila 535, 5 krs.
Ruiskatu 8, Turku

Tapahtumassa tarjoilu!


Lisätiedot:
Projektipäällikkö Marion Karppi
Puh. 044-9074566
marion.karppi@turkuamk.fi
www.virtuproject.fi/fi

 

VIRTU (Virtual Elderly Care Services on the Baltic Islands) on kolmivuotinen EU-projekti, jota on toteutettu Suomen, Ahvenanmaan ja Viron saaristoissa vuosina 2010–2013.

Liitetiedostot

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs