Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Tuunaa kuusi – hyvän mielen joulutapahtuma Mikkelissä 14.12.2012 – 5.1.2013

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Tuunaa kuusi – hyvän mielen joulutapahtuma Mikkelissä 14.12.2012 – 5.1.2013

Tiedote.
Julkaistu: 11.12.2012 klo 14:00
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulun metsätalouden laitos järjestää kolmatta kertaa Tuunaa kuusi – hyvän mielen joulutapahtuman kauppakeskus Stellassa. Hyväntekeväisyystempaukseen osallistuvat paikalliset yritykset ja yhteisöt tuunaavat kuuset edustamaan omaa toimintaansa ja osallistumismaksut lahjoitetaan kokonaisuudessaan Mikkelin keskussairaalan lastenosaston joulun viettoon.

Mukana hyväntekeväisyystempauksessa ovat muun muassa Mikkelin ammattikorkeakoulu, Kesäkatu, Esedu, Länsi-Savo, Sokos ja S-market, Alko, Sokos Hotel Vaakuna, SPR Veripalvelu, Suur-Savon Sähkö, Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikkelin kaupunki, Loisto sekä Olkkari-hanke ja Mikkelin nuorisovaltuusto.

Kuuset koristellaan perjantaina 14.12.2012 klo 15 alkavassa avaustapahtumassa. Tapahtuman aluksi julkistetaan Suur-Savon Sähkön ja Mikkelin ammattikorkeakoulun yhteistyössä lukiolaisille järjestämän kirjoituskilpailun tulokset ja palkitaan voittajat. Tapahtumassa esiintyy myös Mikkelin ammattikorkeakoulun opiskelijoiden Tiernapojat.

Kuuset ovat esillä kauppakeskus Stellassa kolme viikkoa. Yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan 4.1.2013 saakka kauppakeskus Stellassa. Voittajakuusi julkistetaan kauppakeskus Stellassa 5.1.2013 klo 12, jolloin myös arvotaan äänestäneiden kesken tuotepalkintoja.

 

Lisätietoja Tuunaa kuusi -tempauksesta antaa

Anna Laamanen, Kulttuurituotannon opiskelija
Mikkelin ammattikorkeakoulu
Puh. 040 575 5086, anna.laamanen@mail.mamk.fi

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs