Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Toimitusjohtaja Pauli Mikkola Maanpuolustuskiltojen liiton puheenjohtajaksi

Maanpuolustuskiltojen liitto ry

Toimitusjohtaja Pauli Mikkola Maanpuolustuskiltojen liiton puheenjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 27.04.2015 klo 21:08
Julkaisija: Maanpuolustuskiltojen liitto ry

Maanpuolustuskiltojen liitto ry:n liittokokouksessa Jyväskylässä 24.4. liiton puheenjohtajaksi vuosiksi 2016-17 valittiin toimitusjohtaja Pauli Mikkola. Pauli Mikkola on Continental Rengas Oy:n toimitusjohtaja. Hän jatkaa liiton puheenjohtajan toiselle kaudelle.

Maanpuolustuskiltojen liitto ry on perustettu v. 1963 ja se on henkilöjäsenmäärältään Suomen kolmanneksi suurin maanpuolustusjärjestö. Liitto on vapaaehtoisen maanpuolustuksen kansalaisjärjestö, jonka periaatteisiin on perustamisesta lähtien kuulunut se, että jäseneksi voivat liittyä kaikki kansalaiset sotilas- tai siiviliarvoon sekä poliittiseen tai uskonnolliseen vakaumukseen katsomatta.

Maanpuolustuskiltojen liitto ry on johtavassa asemassa oleva valtakunnallinen, killat ja erilaiset maanpuolustusyhteisöt kokoava, niiden toimintaa tukeva ja ohjaava sekä maanpuolustusperinteille rakentava maanpuolustusjärjestö. Liiton organisaatio ja toimintatapa on sopeutettu puolustusvoimien organisaatioon. Maanpuolustuskiltojen liitto on vapaaehtoisen maanpuolustuksen kansalaisjärjestö siviili- tai sotilasarvoon katsomatta.

www.mpkl.fi

Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Henry Siikander
p. 040 554 8862
toiminnanjohtaja@mpkl.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs