Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Tiedotustilaisuus lauantaina Seinäjoella

Reserviläisliitto tiedottaa

Tiedotustilaisuus lauantaina Seinäjoella

Kutsu.
Julkaistu: 07.03.2014 klo 07:00
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Reserviläisliitto kutsuu tiedotusvälineiden edustajia kuulemaan ajankohtaisia asioita maanpuolustuksesta ja Reserviläisliitosta. Tiedotustilaisuus järjestetään lauantaina 8.3. klo 09.00 Etelä-Pohjanmaan Reserviläispiirin toimitiloissa osoitteessa Impivaarantie 25, 60420 Seinäjoki. Kahvia on tarjolla klo 08.30 alkaen.

Tilaisuudessa ovat paikalla ja haastateltavissa Reserviläisliiton puheenjohtaja Mikko Savola, liiton uusi varapuheenjohtaja Terhi Hakola sekä toiminnanjohtaja Olli Nyberg. Lisäksi paikalla on edustajia Etelä-Pohjanmaan Reserviläispiiristä ja sen jäsenyhdistyksistä. Tilaisuuden jälkeen ohjelmassa on liiton koulutustilaisuus Etelä-Pohjanmaan alueen jäsenyhdistysten uusille luottamushenkilöille.

Lisätietoja antaa Reserviläisliiton toiminnanjohtaja Olli Nyberg 0400 640 755 tai olli.nyberg@reserviläisliitto.fi.

Suomen suurin maanpuolustusjärjestö

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 349 paikallista yhdistystä ja noin 36.000 henkilöjäsentä. Etelä-Pohjanmaan alueella toimivassa 28 yhdistyksessä on runsaat 2.900 jäsentä, joista valtaosa on suorittanut varusmiespalveluksen tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen.

Reserviläisliiton tehtävänä on ylläpitää reserviläisten kenttäkelpoisuutta sekä suomalaisten maanpuolustustahtoa. Päätoimintamuotoja ovat ammunta, urheilu ja liikunta, maanpuolustustahdon hyväksi tehtävä työ, veteraanituki ja erilainen koulutus. Reserviläisiitto on jäsenenä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä (MPK), jonka vapaaehtoiskouluttajista noin puolet on Reserviläisliiton jäseniä.

Reserviläisliiton puheenjohtajana toimii kansanedustaja Mikko Savola Ähtäristä. Lisätietoja osoitteesta www.reservilaisliitto.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs