Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Tammileiri Lieska huipentuu vierailupäivään Sauvon Ahtelassa

Lounais-Suomen Partiopiiri ry

Tammileiri Lieska huipentuu vierailupäivään Sauvon Ahtelassa

Tiedote.
Julkaistu: 12.06.2016 klo 09:34
Julkaisija: Lounais-Suomen Partiopiiri ry

Lounais-Suomen Partiolaisten Tammileiri XVI huipentuu vierailupäivään tänään sunnuntaina Sauvon Ahtelassa. Tammileiri on piirin nuorimpien partiolaisten, eli sudenpentujen (7-10v.) ja seikkailijoiden (10-12 v.) leiri. Tammileirejä järjestetään joka kolmas vuosi ja tänä vuonna metsäseikkailu kulkee nimellä Lieska 2016. Ensimmäinen Tammileiri oli jo vuonna 1967 ja tämän kesän telttakylä on noussut jo 16. kerran. Partiolaiset ovat leireilleet torstaista asti ja leiri päättyy tänään sunnuntaina. Leirille on osallistunut yhteensä lähes 3000 lasta, nuorta ja aikuista. Leiriläiset on jaettu kuuteen alaleiriin, joiden nimet herättävät jokaisessa seikkailuhalun: Harhauttajan Kolkka, Räimesarvien Tasanko, Kalmakauhun Kukkula, Murahtajan Kallio, Vikkeläkynsien Metsä ja Myrskynleikkaajan lahti.
Leiri toivottaa vanhemmat tervetulleiksi
Väkimäärä alueella moninkertaistuu, kun lasten vanhemmat saapuvat tutustumaan leiriin. Vanhemmat pääsevät leiritunnelmaan ja osallistumaan leirin päättäjäisiin. Päättäjäisissä selviää miten avajaisissa alkanut herra Grandyn, sudenpentu Miskan ja seikkailija Martin seikkailu päättyy.
Liikunnan iloa leirillä
Leirin aikana leiriläisiä on koulutettu Dragon akatemiassa. Akatemian onnistuneesti suorittaneet sudenpennut pääsevät lohikäärmeen kesyttäjiksi ja seikkailijat kouluttajiksi. Liikuntapainotteisessa ohjelmassa on etsitty lohikäärmeen munia esteradalta ja harjoiteltu ryhmätyötaitoja muun muassa ryhmäsäkkihyppelyllä.
Tule tutustumaan leirille
Sunnuntain vierailupäivän yhteydessä on vielä mahdollisuus tutustua leiriin Sauvon Ahtelassa. Soita ja sovi vierailustasi etukäteen. Tammileirin tuoreimmat kuulumiset löydät nettisivuiltamme ja Facebookista. Tammileiristä löydät kuvia Lounais-Suomen partiopiirin Flickeristä.
Tammileiri Lieskan viestintäpäällikkö Jaana Ketola 044-9812515 jaana.ketola@gmail.com

Lounais-Suomen Partiopiiri on perustettu vuonna 2008. Piirin 122 lippukunnassa toimii noin 11 000 partiolaista. Piirin toiminta-alue käsittää Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnat ja mahdollisuus partiotoimintaan on partiopiirin kaikkien kuntien alueella.

Partioliike on Suomen suurin nuorisojärjestö 65 000 jäsenellään. Partio on vapaaehtoista, kansainvälistä, puoluepoliittisesti sitoutumatonta ja kaikille avointa toimintaa. Partion tavoitteena on kasvattaa lapsista ja nuorista itsenäisesti ajattelevia yhteiskunnan jäseniä, jotka tuntevat vastuun itsestään, lähimmäisistään ja ympäristöstään.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs