Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Suvivirttä veisataan jälleen

Kirkon Ulkomaanapu

Suvivirttä veisataan jälleen

Tiedote.
Julkaistu: 08.05.2013 klo 13:15
Julkaisija: Kirkon Ulkomaanapu

Suvivirsi-yhteislaulutapahtumia järjestetään jälleen eri paikkakunnilla koulujen päättyessä. Tapahtumiin on ilmoittautunut tänä vuonna mukaan jo yli 120 seurakuntaa.

Laulutapahtumien tavoitteena on auttaa Haitin lapsia pääsemään takaisin kouluun, sillä Suvivirsi-kampanjalla tuetaan tänäkin keväänä Haitin koulujen jälleenrakentamista.

Kirkon Ulkomaanapu on vuodesta 2010 lähtien tukenut Haitin maanjäristyksessä tuhoutuneiden koulujen uudelleenrakentamista. Tähän mennessä on valmistunut viisi koulua, ja neljä uutta koulurakennusta on parhaillaan rakenteilla. Vuoden 2013 aikana aloitetaan lisäksi neljän uuden koulun rakennustyöt.

Ulkomaanavun kuvapankista löytyy tuoreita kuvia rakennetuista ja rakenteilla olevista kouluista. Lisää tietoa työstämme ja yhteislaulutapahtumista on saatavilla osoitteessa www.suvivirsi.fi.

Lisätietoja: Viestintäpäällikkö Maija Sankari, p. 040 559 4030.

 

Kirkon Ulkomaanapu on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö ja toiseksi suurin katastrofiavun antaja. Se kuuluu kirkollisten avustusjärjestöjen kansainväliseen kattojärjestöön ACT-allianssiin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs