Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Suurkaupunkien mediatyö on Sansan kolehtipyhän 23.2. kohteena

Medialähetys Sanansaattajat

Suurkaupunkien mediatyö on Sansan kolehtipyhän 23.2. kohteena

Tiedote.
Julkaistu: 13.02.2014 klo 07:45
Julkaisija: Medialähetys Sanansaattajat

Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) kolehtipyhää vietetään sunnuntaina 23. helmikuuta. Kirkkohallituksen ohjeistuksen mukaisesti kaikissa evankelis-luterilaisissa seurakunnissa kerätään tuolloin kolehti suurkaupunkityölle, jota Sansa tekee erityisesti Aasiassa. Mobiiliviestimet, internet, radio ja televisio tavoittavat kaupunkilaisia kustannustehokkaasti mutta henkilökohtaisesti. Sansa tukee Aasian suurkaupunkeihin tehtävää kristillistä mediatyötä kielillä, joita puhuvat kymmenet tai jopa sadat miljoonat ihmiset.

Suurkaupunkityön myötä Sansa on siirtynyt lyhyt- ja keskipitkillä aalloilla lähetettävien radio-ohjelmien tukemisesta yhä enemmän paikallisradioon, televisioon ja internetiin.

Sansa tukee paikallisradio-ohjelmia mm. Kambodžan, Kiinan, Mongolian ja Thaimaan kaupungeissa medialähetysjärjestö Far East Broadcasting Companyn (FEBC) kautta. Tuoreimpana hankkeena on mandariinikiinankielisen mobiilisovelluksen tukeminen.

Sansan laajin kaupunkityön muoto ovat SAT-7-satelliittikanavaperheen arabian-, farsin- ja turkinkieliset ohjelmat. Niitä katsotaan Pohjois-Afrikasta Keski-Aasiaan ja Eurooppaan ulottuvalla alueella. Uutta on myös hindinkielinen televisiotyö Intiassa.

Kolehtipyhän 23.2. tuotto käytetään Aasian suurkaupunkien asukkaille suunnattujen ohjelmien tuotantoon ja heidän palvelemiseensa.

 

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) on Suomen ev. lut. kirkon lähetysjärjestö. Se perustettiin Hyvinkäällä vuonna 1973. Sansa tukee kristillistä mediatyötä noin 40 kielellä Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa. Nykyajan tekniikka vie viestin Jeesuksesta suoraan vastaanottajan korvaan tai silmien eteen, ajattomasti ja rajattomasti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs