Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Suomen World Visionin erilaiset äitienpäivälahjat auttavat kehitysmaissa

Suomen World Vision

Suomen World Visionin erilaiset äitienpäivälahjat auttavat kehitysmaissa

Tiedote.
Julkaistu: 21.04.2016 klo 10:29
Julkaisija: Suomen World Vision

Mitä merkittävää lukijasi voisi hankkia äitienpäivälahjaksi? Eettisellä lahjalla tuetaan maailman köyhimmissä olosuhteissa asuvia ihmisiä. Lahjoita tänä äitienpäivänä ”Terve Taapero”, ”Puhdas Vesi” tai ”Oma puutarha” –eettinen lahja. Tämä erilainen lahja menee todelliseen tarpeeseen ja muuttaa jonkun elämää kehitysmaassa pysyvästi. Lahjan voi ostaa joko äitienpäivän aamuna tai ajastaa sähköisen onnittelukortin tiettyyn ajankohtaan.

Terve taapero –lahjalla huolehditaan alle viisivuotiaista lapsista ja mahdollistetaan turvallinen synnytys. Lapsen terveydentilaa seurataan synnytyksen jälkeen ja tarjotaan äidille ja pienille lapsille terveyspalvelut. Tänäkin päivänä maailmassa on paljon naisia, jotka eivät pääse viettämään ensimmäistä syntymäpäiväänsä, sillä he tai lapsi kuolevat synnytykseen tai sen jälkeisiin komplikaatioihin. Tällä lahjalla ehkäistään äiti- ja lapsikuolemia ja pidetään yllä neuvolajärjestelmää.

Puhdas vesi –lahjalla parannetaan kehitysmaan vesiputkiverkostoa ja rakennetaan vesipisteitä lähemmäs asutuksia, kouluja ja terveyspalveluita. Lahjalla parannetaan etenkin kehitysmaiden lasten ja naisten elämää ja lyhennetään merkittävästi päivittäisiä vedenhakumatkoja. Vedenkannosta vapautunutta aikaa jää koulunkäyntiin ja toimeentulon hankkimiseen. Miltä tuntuisi sisällyttää kiireiseen arkeesi vielä 10 kilometrin pituinen vedenkantoreissu? Tällä lahjalla helpotat kehitysmaiden äitejä ja annat heille mahdollisuuden viettää enemmän aikaa jälkikasvun kanssa.

Oma puutarha –lahjalla kehitysmaiden perheet saavat koulutusta kasvien viljelyyn ja säilytykseen sekä opastusta lasten monipuoliseen ruokavalioon ja aliravitsemuksen hoitoon. Perheet saavat myös siemeniä, taimia ja tarvikkeita oman kasvimaan rakentamiseen. Uudella metsitysmenetelmällä kasvit saavat parempaa suojaa polttavalta auringolta ja sadot paranevat. Tällä lahjalla edistetään todellisten hyötypuutarhojen perustamista ja annetaan maailman äideille ja isoäideille mahdollisuus ravita kasvavia lapsia oikein.

Klikkaa eettinen lahja ajalla 25.4-8.5 täältä: https://worldvision.fi/eettiset-lahjat

Lisätietoja: asiakaspalvelu@worldvision.fi tai 09-6 818 300

 

Suomen World Vision on lasten elinoloja ja oikeuksia edistävä kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 120 miljoonaa ihmistä. worldvision.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs