Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Suomen golfväki ja Kummit tempaisevat tulevina kesinä uuden lastensairaalan hyväksi

Lastenklinikoiden Kummit ry

Suomen golfväki ja Kummit tempaisevat tulevina kesinä uuden lastensairaalan hyväksi

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2014 klo 09:45
Julkaisija: Lastenklinikoiden Kummit ry

Suomen Golfjohtajat ry, Suomen PGA ry ja Lastenklinikoiden Kummit ry golfaavat tulevina kesinä uuden Lastensairaalan hyväksi – tavoitteena on kerätä seuraavan neljän vuoden aikana miljoona euroa hankkeen edistämiseksi. Haastekeräyksen keskiössä ovat suomalaiset golffarit, golfkentät henkilökuntineen sekä kentillä aktiivisesti toimivat ammattilaiset. Tempauksen suojelijana toimii Mikko Ilonen.

Eri toimijat voivat omalla panoksellaan tuoda tukensa keräykseen esimerkiksi osallistumalla golftapahtumiin ja -kilpailuihin, joita on jo tälle kaudelle suunnitteilla useilla eri kentillä ympäri Suomea. Opettavat ammattilaiset eli PGA Prot voivat puolestaan järjestää uusille golffareille avoimia opetus-/tutustumistilaisuuksia, joiden tuotto ohjataan keräykseen. Suomen Golfjohtajat ry:n jäsenistä iso osa on jo nyt sitoutunut laittamaan päiväpalkkansa keräyksen hyväksi. Niin ikään yritysten osallistuminen mukana olevien kenttien ja tapahtumien yhteydessä on mahdollista ja tietenkin myös toivottavaa. Esimerkiksi Laukaan Peurunkagolf ja Tarinagolf Siilinjärvellä ovat jo vuosia keränneet yhdellä tempauksella useita kymmeniätuhansia hyväntekeväisyyteen, ja nyt on tarkoitus levittää tätä yhdessä hyvän tekemisen kulttuuria mahdollisimman monelle golfkentälle. Kokonaistavoitteena on kerätä vuosina 2014–2017 250.000€/vuosi, jolloin neljän vuoden aikana keräyssummaksi tulisi miljoona euroa.

Suomen golfkentillä pelataan vuosittain yli 2,5 miljoonaa golfkierrosta. Näin suuri määrä liikuntaa mm. polttaa rasvaa arviolta lentokoneen massan verran. Golf on koko perheen liikuntalaji, jota voi pelata pienestä pitäen aina myöhäiseen seniori-ikään asti. Kaikki lapset eivät valitettavasti ole niin onnellisessa asemassa. Lastenklinikoiden Kummit ovat olleet jo 20 vuotta mukana tekemässä hyvää, kantaen vastuuta kaikkein vaikeimmassa asemassa olevien lasten sairaalaolojen parantamiseksi. Nyt uuden Lastensairaalan varustamiseksi ja viihtyvyyden lisäämiseksi Kummit yhdessä Suomen Golfjohtajien ja PGA:n kanssa haastavat Suomen klubipelaajat talkoisiin yhteisen hyvän vuoksi.

 

Suomen Golfjohtajat ry on golfkenttien toimitus-/toiminnanjohtajien sekä ympärivuotisissa työsuhteissa toimivien palvelu- ja toimistopäälliköiden henkilöyhdistys, jonka tarkoituksena on edistää Suomen golfjohtajien yhteisiä ammatillisia, yhteiskunnallisia, oikeudellisia ja sivistyksellisiä etuja. Suomen PGA ry on golfammattilaisten yhdistys, jonka jäseniin kuuluvat niin pelaavat kuin opetusta ja valmennusta antavat golfammattilaiset. Lastenklinikoiden Kummit ry kerää varoja Lastentautien tutkimukseen sekä Suomen viidelle yliopistolliselle lastensairaalalle laitehankintoihin, viihtyvyyden parantamiseksi sekä lasten mielenterveystyöhön.

 

Me Suomen Golfjohtajat ja Suomen PGA olemme mukana – oletko Sinä?

 

Lisätietoja:

Anne Knaster, Lastenklinikoiden Kummit ry, anne.knaster@kummit.fi, p. 040-4186547

Teemu Laakso, Suomen PGA ry, teemu.laakso@pga.fi, p. 040-7037808

Markku Ignatius, Suomen Golfjohtajat ry, markku.ignatius@helsingingolfklubi.fi, p. 050-5935330

Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Varoja kerätään erilaisin tavoin ympäri vuoden. Koko 20-vuotisena toimiaikanaan Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 30 miljoonan euron edestä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs