Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Staplesin työntekijät äänestivät lahjoituskohteikseen Kummit ja Luonnonsuojeluliiton

Lastenklinikoiden Kummit ry

Staplesin työntekijät äänestivät lahjoituskohteikseen Kummit ja Luonnonsuojeluliiton

Tiedote.
Julkaistu: 09.01.2014 klo 10:15
Julkaisija: Lastenklinikoiden Kummit ry

Maailman suurimman toimistotarvikkeiden myyjän, Staplesin, Suomen-henkilöstö äänesti merkittävän 22 700 euron  joululahjoituksen Lastenklinikoiden Kummeille. Lastentautien tutkimustyön tueksi kohdennettava lahjoitus on osa 2 Million & Change -ohjelmaa, jossa Staplesin henkilökunta eri puolilla maailmaa pääsee äänestämään suosikkikohdettaan useiden eri avustusjärjestöjen joukosta. Tällä kertaa lahjoitukset Suomessa suunnattiin Lastenklinikoiden Kummeille (22 700 €) sekä Suomen Luonnonsuojeluliitolle (9 500 €)

Staples Foundation (www.staplesfoundation.org) tukee maailmanlaajuisesti tuhansia hyväntekeväisyysjärjestöjä ja pyrkii vaikuttamaan myönteisesti yhteisöissä, joissa Staplesin työntekijät elävät ja työskentelevät. Tämän vuoden 2 Million & Change -ohjelmassa Staplesin työntekijät 25 maassa auttoivat päättämään, mitkä järjestöt saavat Staples Foundationin lahjoittamat ja CAFAmerican kautta jakamat apurahat. Osallistujamaat nimesivät ehdokkaiksi monipuolisen valikoiman järjestöjä koulutus- ja nuorisojärjestöistä yhteisö- ja sosiaalikehitystä tukeviin hyväntekeväisyysjärjestöihin. Kokonaisuudessaan ohjelman kautta jaetaan n. 510 000 euroa (700 000 dollaria) hyväntekeväisyysjärjestöille 25 osallistujamaassa, joissa Staples on edustettuna.

Staples Foundation jakoi lisäksi yhteensä n. 59 000 euron (80 000 dollarin) apurahan maailmanlaajuisesti niiden viiden maan kesken, joissa 2 Million & Change -ohjelman osallistumisprosentti oli korkein. Suomessa päästiin tällä kertaa 100 % äänestysprosenttiin, jonka ansiosta jaettava lahjoitussumma nousi huikeaksi, ollen peräti 32 200 euroa. Staplesin työntekijät Suomessa äänestivät Kummit yhdeksi lahjoituskohteistaan myös vuosina 2011 ja 2012.

 

Staples on maailman suurin toimistotarvikkeiden myyjä ja luotettu toimistoratkaisujen tarjoaja. Yritys tarjoaa tuotteita, palveluja ja asiantuntemusta toimistotarvikkeissa, kopioinnissa ja tulostuksessa, teknologiassa, työ- ja taukotiloissa sekä kalusteissa. Staples keksi toimistotarvikkeiden megamyymäläkonseptin vuonna 1986, ja sen vuosimyynti on nykyisin 25 miljardia dollaria. Yritys on maailman toiseksi suurin verkkokauppa. Staplesilla on 88 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, ja se toimii 26 maassa Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Australiassa, joten se on kaikenkokoisten yritysten ja kuluttajien ulottuvilla. Suomessa Staples Finland Oy on toiminut Oy Lindell Ab:na vuodesta 1890 lähtien ja Staples-nimen alla vuodesta 2010 saakka. Staples työllistää Suomessa 120 henkilöä.

 

Lisätietoja:

Seela Sorvari, Staples Finland Oy, p. 040 652 7599, seela.sorvari@staples.fi

Anne Knaster, Lastenklinikoiden Kummit, p. 040 418 6547, anne.knaster@kummit.fi

Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Varoja kerätään erilaisin tavoin ympäri vuoden. Koko 20-vuotisena toimiaikanaan Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 30 miljoonan euron edestä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs