Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » SOS-Lapsikylän erilainen joulukalenteri: kuinka jouluun valmistaudutaan Sambiassa?

SOS-Lapsikylä

SOS-Lapsikylän erilainen joulukalenteri: kuinka jouluun valmistaudutaan Sambiassa?

Tiedote.
Julkaistu: 25.11.2014 klo 14:45
Julkaisija: SOS-Lapsikylä

Tänä vuonna SOS-Lapsikylä julkaisee verkossa erilaisen joulukalenterin. Sen luukkujen takaa paljastuu tarina siitä, kuinka Sambiassa Chipatan SOS-lapsikylässä valmistaudutaan jouluun ja millaista elämä lapsikylässä on.

Joulukalentereilla on Suomessa pitkät perinteet ja kalenterin luukun avaaminen on yksi monista traditioista jouluun valmistauduttaessa. Mutta kuinka jouluun valmistaudutaan Sambiassa – maassa, jossa poroja ei näy eikä lunta sada?

“Jouluun valmistautuminen on niin lapsille kuin aikuisillekin erityistä aikaa ja haluamme antaa tukijoillemme mahdollisuuden seurata, kuinka jouluun valmistaudutaan kokonaan toisessa kulttuurissa ja maassa. Erilaisista puitteista huolimatta perusasiat ovat yllättävän samanlaisia”, kertoo varainhankintapäällikkö Kei Heikkilä SOS-Lapsikylästä.

”Haluamme joulukalenterin vauhdikkaiden videoiden avulla myös lisätä tietoisuutta siitä, millaista elämä SOS-lapsikylissä oikeasti on. Kehitysmaissa SOS-lapsikylät auttavat orpoja ja hylättyjä lapsia. Ilman kummeja ja muita lahjoittajia toimintamme ei olisi mahdollista. Maailmanlaajuisesti SOS-kummeja onkin jo yli 400 000”, Kei Heikkilä sanoo.

Joulukalenterin esittelyvideota on katsottu jo yli 16 000 kertaa Facebookissa ja YouTubessa!
Joulukalenterin voi tilata osoitteessa: soslapsiky.la/erilainen-joulu

Joulukalenterin on toteuttanut yhdessä SOS-Lapsikylän kanssa Vaikutustoimisto Zipipop Freud, Netbooster ja Vesi Productions. Kampanjan suunnittelutyö on tehty pro bono -periaatteella.

Lisätietoja:

Riku Luukkonen
digitaalisen markkinoinnin suunnittelija
P. 040 742 7156
riku.luukkonen@sos-lapsikyla.fi


Aija Rikala
viestintäpäällikkö
P. 050 555 2515
aija.rikala@sos-lapsikyla.fi

 

Liitetiedostot

Vuonna 1962 perustettu SOS-Lapsikylä ry on maailmanlaajuisen SOS Children’s Villages -lastensuojelujärjestön jäsen. Yhdistyksen tehtävänä on auttaa lasta ja nuorta kasvamaan perheessä. SOS-Lapsikylä tuottaa lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita lapsikylissä ja nuorisokodissa. Yhdistyksessä työskentelee noin 200 ammattilaista. Lapsikylätoimintaa on 134 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs