Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » SOS-Lapsikylä kerää 100 000 tekoa Suomen lapsille

SOS-Lapsikylä

SOS-Lapsikylä kerää 100 000 tekoa Suomen lapsille

Tiedote.
Julkaistu: 27.11.2015 klo 11:14
Julkaisija: SOS-Lapsikylä

SOS-Lapsikylä käynnisti kampanjan, joka kerää konkreettisia tekoja lapsille Suomessa. Kampanjalla halutaan nostaa esiin sitä, kuinka tykkääminen verkossa ei yksin riitä, kun halutaan auttaa. Mukana viestiä viemässä on joukko tunnettuja nimiä kuten Robin ja Sonja “Soikku” Hämäläinen.

Suomessa lastensuojelun piirissä on noin 100 000 lasta. Jokainen voi antaa pienen hetken ajastaan, jotta määrä ei kasvaisi. Lapsiperheen väsyneet vanhemmat tarvitsevat joskus vapaan hetken, siivousapua tai mitä tahansa, mikä helpottaa heidän arkeaan. Lapset puolestaan voisivat ilahtua, jos heidät vie elokuviin, teatteriin tai ihan vain lähimpään leikkipuistoon leikkimään. Ammattilaiset, kuten SOS-Lapsikylä, auttavat sitten niitä 100 000 muuta lasta.

SOS-Lapsikylä kannustaa hankkeellaan ihmisiä jalkautumaan pienillä teoilla apua tarvitsevan luo. Jokainen varmasti löytää jonkun, jota voi auttaa.

100 000 tekoa Suomen lapsille kerätään osoitteessa: www.sos-lapsikyla.fi/100ktekoa

Lisätietoja:

Aija Rikala
viestintäpäällikkö
p. 050 555 2515
aija.rikala@sos-lapsikyla.fi

Leena Poutanen
markkinointijohtaja
p. 040 570 8298
leena.poutanen@sos-lapsikyla.fi

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Autamme perheitä varhaisen tuen sekä avo- ja sijaishuollon palveluin. Keräämme myös varoja lasten ja perheiden tukemiseen. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa.

Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs