Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Sodexo ruokkii Uuden Lastensairaalan kiitoskonsertin talkoolaiset

Sodexo ruokkii Uuden Lastensairaalan kiitoskonsertin talkoolaiset

Tiedote.
Julkaistu: 02.06.2015 klo 09:30
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Olympiastadionilla tarjotaan viikon aikana yli 2 000 annosta ruokaa

Uusi Lastensairaala 2017 -keräys huipentuu lauantaina 6.6. Helsingin Olympiastadionilla Live Aid -konserttiin. Kokonaan talkoovoimin toteutettavan konsertin lipputulot ohjataan lyhentämättöminä maailman parhaan lastensairaalan rakentamiseen.

Koska täydellä vatsalla on mukavampi tehdä töitä, Sodexo tarjoaa talkoolaisille ruokaa konsertin ensimmäisestä rakennuspäivästä maanantaista alkaen. Uusi Lastensairaala 2017 -talkoisiin osallistuminen on Sodexon kansainvälisen yhteiskuntavastuuohjelma Better Tomorrow Planin painopisteiden mukaista työtä.

– Stop Hunger -ohjelmassamme sodexolaiset eri puolilla maailmaa taistelevat nälän ja aliravitsemuksen vähentämiseksi. Olen iloinen, että pystymme osallistumaan tähän työhön myös Suomessa lahjoittamalla talkoolaisille herkullista ja terveellistä ruokaa. He työskentelevät koko viikon ajan mahtavan konsertin puolesta, kertoo Sodexon toimitusjohtaja Bianca Brink.

– Olemme todella kiitollisia, että Sodexo on lähtenyt huikealla panoksella mukaan talkoisiin. Vaatii yli 1 000 talkootyöläistä, jotta konsertti saadaan kasaan, joten talkoolaisten catering on todella merkittävässä roolissa viikon aikana, kiittää projektijohtaja Thomas Noreila  Live Aid ULS2017 projektista.

Talkootyöhön ovat osallistuneet myös lukuisat Sodexon yhteistyökumppanit ja tavarantoimittajat, jotka ovat lahjoittaneet mm. raaka-aineita ja astioita.

Sodexo on toiminut Olympiastadionilla yli kymmenen vuotta.

Lisätietoja:

 

 

Liitetiedostot

Sodexo - A world leader in Quality of Life Services: www.sodexo.fi

Join the fight against the hunger: www.stophungertoday.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs