Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Sisters by Heart -joulukampanja käyntiin myös Suomen sosiaalisessa mediassa

Supersiskot

Sisters by Heart -joulukampanja käyntiin myös Suomen sosiaalisessa mediassa

Tiedote.
Julkaistu: 12.12.2013 klo 10:28
Julkaisija: Supersiskot

Libresse tekee tunnetuksi tytöille suunnattua Supersiskojen nettitukipalvelua

Libresse on valinnut Zonta-järjestön ylläpitämän Supersiskot-nettitukipalvelun joulukampanjansa avustuskohteeksi Suomessa. Naapurimaiden vastaavat nuorille keskusteluapua tarjoavat yhteistyöjärjestöt ovat Ruotsin Tjejzonen, Norjan Kors på halsen ja Tanskan GirlTalk.

Viikosta 51 alkaen Libresse tukee neljän maan avustusorganisaatioita levittämällä sosiaalisessa mediassa tietoa näiden tarjoamista palveluista ja avustamalla rahallisesti eri järjestöjen tekemää arvokasta työtä.

Kampanjaan on mahdollista osallistua 16.12.2013 − 19.1.2014 välisenä aikana jakamalla sydänkuva Instagrammissa ja merkitsemällä se #sistersbyheart_fi -tunnuksella.  Libresse lahjoittaa jokaisesta kuvasta 0,50 euroa Supersiskojen nettitukipalvelun ylläpitoon. Osallistujien aktiivisuudesta riippuu, onnistutaanko keräämään maksimisummaksi asetettu 5000 euroa.

Libressen oma tytöille suunnattu keskustelufoorumi kokoaa myös Suomessa tuhansia tyttöjä vaihtamaan ajatuksia. Tytöt jakavat palstalla keskenään sekä tietoa että henkilökohtaisia kokemuksia aroistakin aiheista. Supersiskojen tukisivusto tarjoaa matalan kynnyksen kanavan, jossa sosiaalityön ammattilainen, Supersisko Hannele, vastaa kysymyksiin ja opastaa tyttöjä tarpeen mukaan yhteiskunnan palveluiden äärelle.

                              

Lahjoittaa voi myös tekstiviestillä tai soittamalla

Supersiskot-nettitukipalvelun toimintaa voi tukea monin eri tavoin, esimerkiksi tekstaamalla Supersiskot-numeroon 16499 (10 e) tai soittamalla 0600 03210 (10 e).

Zonta-järjestön Piiri 20 käyttää lahjoitusvarat nettitukipalvelun ylläpitämiseen ja kehittämiseen, sillä tukihenkilöä lukuun ottamatta mukana työskentelevät eri alojen ammattilaiset ja yritykset lahjoittavat työpanoksensa ilman korvausta.

Supersiskot käynnistyi keväällä 2013 Maria Drockilan voitettua MTV3:n Hyväntekeväisyys Diili -kilpailun finaali. Ammattilaisen tarjoaman keskusteluavun tavoitteena on ohjata nuoria yhteiskunnan palveluiden piiriin ja samalla vahvistaa heidän elämänhallintaansa ja ehkäistä ongelmien syntymistä. 

Nettitukipalvelu ylläpitää kansainvälisen Zonta International -järjestön Suomessa toimiva piiri 20, johon kuuluu 1700 eri ammateissa toimivaa naisjäsentä. Järjestöllä on valtakunnallinen keräyslupa hankkia lahjoitusvaroja tukisivuston ylläpitämiseen.

Supersiskojen taustavoimia ovat Zonta-järjestön ohella Ensi- ja turvakotien liitto, Suomen Mielenterveysseura, Syömishäiriöliitto, Tyttöjen talo ja Väestöliitto. 


Lisätiedot:
www.supersiskot.fi
www.zonta.fi
Supersiskojen Facebook-sivu
www.libresse.fi
https://www.facebook.com/LibresseSuomi

 

Yhteystiedot:
Zonta International Piiri 20
Supersiskot-koordinaattori
Marjo Salminen
p. 044 553 3365
marjosalminen@hotmail.com

PR- ja viestintätoimikunta
Supersiskot-tiedottaja
Pirjo Kuisma
p. 040 554 3587
pirjo.kuisma@figuuri.fi

 

Liitetiedostot

Zonta International on vuonna 1919 perustettu maailmanlaajuinen poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton naisten palvelujärjestö. Suomessa jäseniä on noin 1700. Järjestön tavoitteena on edistää naisten ihmisoikeuksien toteutumista kaikkialla maailmassa, parantaa naisten ja tyttöjen koulutusta, terveydenhuoltoa ja taloudellista asemaa sekä vaikuttaa asenteisiin ja lainsäädäntöön. 

Maria Drockila voitti keväällä 2013 MTV3:n Hyväntekeväisyys Diili -ohjelman Supersiskot-hankkeella, jonka tavoitteena on ehkäistä nuorten tyttöjen syrjäytymistä. Hanke siirtyi ohjelman päätyttyä Zonta International Piiri 20:lle (Suomi & Viro), joka toimii Supersiskojen vastuullisena toteuttajana. Zonta-järjestöön kuuluva Maria Drockila jatkaa projektissa vapaaehtoisena. www.zonta.fi   www.supersiskot.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs