Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Salolaiset tradenomiopiskelijat järjestävät iloa kaupunkilaisille

Turun ammattikorkeakoulu

Salolaiset tradenomiopiskelijat järjestävät iloa kaupunkilaisille

Tiedote.
Julkaistu: 05.05.2015 klo 08:37
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Hyväntekeväisyysprojekti Paukkulakodin asukkaille

Turun AMK:n Salon kampuksella opiskelevilla on kevättä rinnassa. Ensimmäisen vuoden tradenomiopiskelijat ovat kevään kuluessa ideoineet liudan erilaisia hyväntekeväisyysprojekteja. Yhtenä esimerkkinä on Paukkulakodin vanhuksille suunnattu tapahtuma, jossa asukkaiden on päivän aikana mahdollista pelailla lautapelejä opiskelijoiden kanssa tai vaikkapa lähteä ulkoilemaan.

Hyväntekeväisyysprojekti kuuluu ensimmäisen lukuvuoden BisnesStartti-kurssiin, jossa ryhmät toteuttavat hyväntekeväisyysprojektin.

– Tätä konseptia kokeiltiin ensimmäisen kerran vuosi sitten ja asiakkailta saadun positiivisen palautteen pohjalta projekti päätettiin toistaa tänäkin keväänä, pohtii lehtori Timo Luukka Turun ammattikorkeakoulusta.

Opiskelijat ovat saaneet valita kohteekseen omaa sydäntään lähellä olevan asian:

– Syy siihen, miksi me päätimme ilahduttaa juuri vanhuksia, oli se, että mielestämme heitä ei valitettavasti huomioida tarpeeksi. Vaikka sanotaan että meissä nuorissa on tulevaisuus, niin tulevaisuutta ei meidän mielestämme voi rakentaa ilman menneisyyttä, miettii opiskelija Damla Özberkan-Satan Turun ammattikorkeakoulusta.

Ryhmä viettää koko tiistaipäivän Paukkulakodin asukkaiden kanssa. Ohjelmassa on mm. meikkausta yms. naisasukkaille, lautapelien pelaamista, ulkoilua, seurustelua asukkaiden kanssa ja tietysti bingoa.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN HYVÄNTEKEVÄISYYSPÄIVÄÄN

SALON PAUKKULAKOTIIN, Salaistentie 1, 24240 SALO

tiistaina 5.5.2015 klo 10 – 16 välisenä aikana

Salossa tulevat tradenomit opiskelevat BisnesAkatemiassa. Se on monimuotoinen Salon kampuksella toimiva oppimisympäristö, jossa työskennellään työelämälähtöisissä oppimisprojekteissa yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa. BisnesAkatemiassa opiskellaan oikeissa yrityksiin sidotuissa työelämän projekteissa tai vaikkapa yrittäjänä. Jokaisen henkilökohtainen opiskelusuunnitelma räätälöidään oman valmentajaopettajan kanssa.

 

Lisätiedot:

Timo Luukka, lehtori, Turun ammattikorkeakoulu, p. 040 552 9739

Damla Özberkan-Satan, opiskelija, Turun ammattikorkeakoulu, Salon kampus,

damla.ozberkansatan@edu.turkuamk.fi, p. 0400 98 0195

 

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9300 opiskelijan ja 700 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs