Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Reumaliiton Toivoaon -kampanja käynnissä pankkiautomaateissa

Suomen Reumaliitto ry

Reumaliiton Toivoaon -kampanja käynnissä pankkiautomaateissa

Tiedote.
Julkaistu: 06.08.2013 klo 11:14
Julkaisija: Suomen Reumaliitto ry

Suomen Reumaliitolla on käynnissä syksyn ajan Toivoaon –kampanja, johon liittyy pankkiautomaateissa tapahtuva varainkeräys.

Keräys toteutetaan 1.8.–20.10.2013 yhteistyössä Automatia Pankkiautomaatit Oy:n kanssa yhteensä 1 600 ottopisteessä. Varojen keräyksen kohde on Reumaliiton työ jäsenistön terveyden edistämiseksi, rahankeräyslupa 2020/2013/1693.

Kertalahjoitussumma on kolme euroa, joka veloitetaan normaalin ottotapahtuman yhteydessä. Lahjoitus hyväksytään Ottopisteen näytöllä erikseen erittäin selkeästi ja käyttäjä saa halutessaan vielä vahvistuksen lahjoituksesta näytölle tai kuitille.

Automaatien kuvamainoksessa on neljä viittomamerkkiä (a,u,t,a) ja teksti Auta, Vakavaa käsien nivelreumaa sairastava ei pysty tekemään mitään näistä merkeistä. Materiaalin on suunnitellut McCann-mainostoimisto. Ruotsiksi kampanjatunnus Toivoaon on muodossa Ge hopp online.

Lisätietoja lahjoitusmahdollisuuksista Suomen Reumaliiton sivuilta www.reumaliitto.fi

 Lisätietoja:

Lea Salminen

puh. 040 554 6821

järjestöjohtaja

Suomen Reumaliitto ry

Liitetiedostot

Suomen Reumaliitto on valtakunnallinen järjestö, johon kuuluu 160 jäsenyhdistystä ja niihin 43 000 henkilöjäsentä. Liitto tekee työtä reuma- ja muiden tuki- ja liikuntaelinsairaiden asialla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs