Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » R-kioski ja Ingman tukivat pieniä potilaita isoilla tuuteilla

R-kioski ja Ingman tukivat pieniä potilaita isoilla tuuteilla

Tiedote.
Julkaistu: 17.08.2015 klo 10:30
Julkaisija: R-kioski

R-kioski ja Ingman olivat kesällä mukana tukemassa pienten potilaiden hyvinvointia Lastenklinikoiden Kummit ry:n kautta. Apua pienille potilaille ISOILLA TUUTEILLA!  -kampanjan aikana jokaisesta R-kioskilta myydyistä Jättis- ja Daim-tuuteista lahjoitettiin 0,10 euroa Lastenklinikoiden Kummit ry:lle.

-Halusimme Ingmanin kanssa toteuttaa tänäkin vuonna hyväntekeväisyyskampanjan, sillä saimme kerättyä Kummeille viime vuonna yhdessä hienon potin Kingis-jäätelöiden myynnistä. Valitsimme kampanjaan mukaan isot tuutit, sillä sekä Jättis että Daim ovat perinteisesti kuuluneet kesän suosituimpiin jäätelöihin. Lisäksi molempiin jäätelöihin tuli tänä kesänä uusia kiinnostavia makuja R-kioskin Business Manager Merja Pätsikkö kertoo.

Kampanja oli käynnissä ajalla 26.6.-23.7., jonka aikana tuutteja myytiin yhteensä 41 230 kappaletta. Kerätyt varat (4 123 €) ohjataan uuden lastensairaalan viihtyvyyteen.

Lahjoitus luovutettiin Lastenklinikoiden Kummit ry:n toiminnanjohtaja Anne Knasterille 12.8.2015. Lahjoitusta olivat luovuttamassa markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin, business manager Merja Pätsikkö ja markkinointisuunnittelija Tii-Marika Kinnunen R-kioski Oy:stä sekä key account manager Jari Pelkonen Unilever Finland Oy:stä.

Lisätietoa:

Ann-Charlotte Schalin, markkinointijohtaja, p. 020 554 4205, ann-charlotte.schalin(at)r-kioski.fi

viestintä, Karin Gummerus, R-kioski Oy, p. 020 554 4150, karin.gummerus(at)r-kioski.fi

Liitetiedostot

R-kioski on kannattava, keskitetysti ohjattu kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 625 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %. 

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2014 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,7 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 500. Vuonna 2014 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,8 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 36 000.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs