Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Puheenvuoroja kehitysmaiden velkaongelmasta

Kirkon Ulkomaanapu

Puheenvuoroja kehitysmaiden velkaongelmasta

Kutsu.
Julkaistu: 21.11.2011 klo 13:50
Julkaisija: Kirkon Ulkomaanapu

Kirkon Ulkomaanavun nuorten vaikuttamisverkosto Changemaker järjestää keskiviikkona 30.11.2011 klo 14-16.30 Puhetta velasta -tapahtuman Helsingissä Paasikiven aukiolla. Tapahtuman tarkoitus on herättää keskustelua kehitysmaiden velkaongelmasta ja Suomen roolista sen ylläpitäjänä sekä toisaalta sen ratkaisijana.

Tapahtuma kokoaa Paasikiven aukiolle kansalaisjärjestöjen edustajia, kehitysmaiden velka-asioiden asiantuntijoita ja poliitikkoja esittämään oman näköisensä puheenvuoron kehitysmaiden velasta. Puheenvuoronsa pitävät muun muassa Matti Ylönen, Teppo Eskelinen, Aleksi Räsänen (Changemaker Suomi), Håvard Aagesen (Changemaker Norja), Eva Nilsson (Kehitysyhteistyön palvelukeskus), Outi Alanko-Kahiluoto (Vihr.), Tapio Leskinen (Suomen Lähetysseura) ja Aaro Rytkönen (Kirkon Ulkomaanapu). Puheenvuorojen väliin on varattu aikaa yleisön kommenteille ja kysymyksille.

Puhetta velasta on Changemakerin Velan vangit -kampanjan päätöstapahtuma, jossa luovutetaan kampanjan vetoomus Ulkoministeriön edustajille.

Changemaker -verkosto tarjoaa lämmitetyn teltan, lämmintä juotavaa ja keskustelevan ilmapiirin. Musiikkiesityksestä vastaa reggaeartisti Puppa J.

Changemaker on ympäristöön, rauhaan ja velkaan keskittynyt verkosto kehityskysymyksistä kiinnostuneille nuorille ja nuorille aikuisille. Suomessa verkosto toimii Kirkon Ulkomaanavun yhteydessä ja sillä on yli 1000 jäsentä. Vanhin Changemaker -verkosto toimii Norjassa, minkä lisäksi verkostoja on mm. Islannissa, Unkarissa, Keniassa ja Pakistanissa.

Lisätietoja:

Ruut Luukkonen, tiedotusvastaava, Changemaker
Puh. 0400 778 527, ruut.luukkonen@gmail.com

Lisätietoja Changemakerin Velan vangit -kampanjasta  www.changemaker.fi/velanvangit

Kirkon Ulkomaanapu on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö ja toiseksi suurin katastrofiavun antaja. Se kuuluu kirkollisten avustusjärjestöjen kansainväliseen kattojärjestöön ACT-allianssiin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs