Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Perinnealusten entistämisavustusten hakuaika alkaa – nyt avustusta haetaan sähköisesti

Museovirasto

Perinnealusten entistämisavustusten hakuaika alkaa – nyt avustusta haetaan sähköisesti

Tiedote.
Julkaistu: 11.08.2016 klo 10:42
Julkaisija: Museovirasto

Museovirasto julistaa haettavaksi perinnealusten entistämisavustukset. Haku alkaa 15.8.2016 kello 8 ja päättyy 16.9.2016 kello 16. Perinnealusten entistämisavustusta voi hakea arvokkaiksi luokiteltujen veneiden ja laivojen restaurointiin sekä perinteistä kunnostus- ja entistämistyötä tekevän telakan tai veistämön toiminnan kannalta merkittäviksi arvioitujen vanhojen laitteiden kunnostukseen. Avustusta voi hakea yksityishenkilö tai yhteisö. Avustusta on jaettavissa kaikkiaan 355 000 euroa.

Museovirasto uudistaa valtionavustustoimintaansa siirtymällä sähköiseen asiointipalveluun. Perinnealusten entistämisavustus on viraston jakamista avustuksista ensimmäinen, jota haetaan asiointipalvelun kautta.

Asiointi edellyttää turvallisuuden ja luotettavuuden takia käyttäjän sähköistä tunnistautumista joko verkkopankkitunnusten, mobiilivarmenteen tai varmennekortin avulla. Yhteisöhakijat tarvitsevat asiointipalvelun käyttöä varten Katso-tunnisteen, joka on hyvä hankkia jo valmiiksi. Verohallinnon maksuton Katso-palvelu yhdistää toisiinsa henkilön ja organisaation sekä henkilön oikeudet edustaa organisaatiota.

Perinnealusten entistämisavustuksen hakuun kannattaa ryhtyä hyvissä ajoin, sillä myöhässä saapuneita hakemuksia ei oteta huomioon. Hakuaika päättyy 16.9.2016 klo 16.

Lisätietoja perinnealusten avustusten hakemisesta, käytölle asetetuista tavoitteista, avustusten myöntämisen edellytyksistä, hakukelpoisuudesta, myöntökriteereistä ja sovellettavista säädöksistä on Museoviraston verkkosivuilla osoitteessa http://www.nba.fi/fi/avustukset/perinnelaiva_avustukset

Lisätietoja myös sähköpostiosoitteesta perinnealusavustus@museovirasto.fi
 tai 15.8.2016-16.9.2016 maanantaista torstaihin kello 9-15 puhelinnumerosta 0295 33 6273.

Museovirasto on aineellisen kulttuuriperinnön ja kulttuuriympäristön asiantuntija, palvelujen tuottaja, toimialansa kehittäjä ja viranomainen.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs