Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Perhepartiosta elämyksiä lapsille ja vanhemmille

Lounais-Suomen Partiopiiri ry

Perhepartiosta elämyksiä lapsille ja vanhemmille

Tiedote.
Julkaistu: 11.10.2016 klo 10:39
Julkaisija: Lounais-Suomen Partiopiiri ry

Kankaanpäässä on syksyn aikana mahdollisuus osallistua uuteen koko perheen harrastukseen. Perhepartiossa lapset ja vanhemmat pääsevät toimimaan yhdessä muiden perheiden kanssa sekä samalla seikkailemaan luonnossa ja tutustumaan partiotoimintaan.

Harrastukseen voivat osallistua kaikki alueen perheet, eikä vanhemmilla tarvitse olla entuudestaan tietoa partiotoiminnasta. Lapsen kanssa voi osallistua myös isovanhemmat ja muut sukulaiset ja lähipiirin aikuiset.
- Perhepartio tarjoaa perheille mahdollisuuden viettää yhteistä aikaa luonnossa muiden perheiden kanssa, kertoo Liisa Koota paikallisesta Kankaanpään Korpiveikot -lippukunnasta. 

Korpiveikkojen perhepartioryhmä on tehnyt kokoontumisissaan kiisseliä retkikeittimellä, rakentanut peikkoja luonnonmateriaaleista sekä veistelleet yhdessä turvallisesti. – Alkusyksynä käytiin kiertämässä lintuluontopolku ja tehtiin linnuille talipallot.

Kokoontumiset kerran kuussa

Yhteisissä tapaamisissa toimitaan paljon luonnossa sääolosuhteiden salliessa. Perhepartiossa pääsee tutustumaan mitä partioharrastus on aikuisten johtajien johdolla. Se kokoontuu kerran kuussa syyskuusta toukokuuhun eri tekemisen parissa.
- Meillä perheiden harrastus on alle 8-vuotiaiden lasten, partiotoimintaa hiukan helpotettuna. Se kuitenkin tarjoaa esimakua siitä, mitä yli 7-vuotiaat voivat harrastuksessamme tehdä.

Lisätietoa Kankaanpään Korpiveikkojen perhepartiotoiminnasta:
Liisa Koota
liisa.koota@gmail.com
p. 040 867 1878

Liitetiedostot

Lounais-Suomen Partiopiiri on perustettu vuonna 2008. Piirin 122 lippukunnassa toimii noin 11 000 partiolaista. Piirin toiminta-alue käsittää Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnat ja mahdollisuus partiotoimintaan on partiopiirin kaikkien kuntien alueella.

Partioliike on Suomen suurin nuorisojärjestö 65 000 jäsenellään. Partio on vapaaehtoista, kansainvälistä, puoluepoliittisesti sitoutumatonta ja kaikille avointa toimintaa. Partion tavoitteena on kasvattaa lapsista ja nuorista itsenäisesti ajattelevia yhteiskunnan jäseniä, jotka tuntevat vastuun itsestään, lähimmäisistään ja ympäristöstään.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs