Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Pelastakaa Lapset tuo hyväntekeväisyyskonsertit verkkoon

Pelastakaa Lapset ry

Pelastakaa Lapset tuo hyväntekeväisyyskonsertit verkkoon

Tiedote.
Julkaistu: 04.12.2012 klo 15:39
Julkaisija: Pelastakaa Lapset ry

Pelastakaa Lapset ry täyttää tänä vuonna 90 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi halusimme tehdä myös uuden juhlavuosilogon. Rohkeaksi konseptiksi muodostui Pelastakaa Lapset ensin, joka jo itsessään ottaa vahvasti kantaa ihmisten arvomaailmaan ja toimintatapoihin. Yksi pieni sana muutti paljon.

Syntyi myös idea live-hyväntekeväisyyskeikkakiertueesta, joka tapahtuisikin tutun television sijaan verkossa, tarkemmin sanottuna bannerissa. Kymmenet Suomen eturivin artistit ilmoittautuivat halukkaaksi kampanjaan yhteisenä tavoitteinaan pelastaa lapset ensin. Joukosta valikoitui viisi artistia esiintymään live-keikoille. Live-keikoilla on tarkoitus kerätä lahjoituksia, jotta apua tarvitsevat lapset saisivat viettää tärkeää lapsuuden aikaa tukiperheensä parissa.

Entiset lapset esiintyvät joka perjantai klo 14.00 radionostalgia.fi:ssä. Esiintyjät nousevat kukin vuorollaan Radio Nostalgian nettisivuilla sijaitsevaan banneriin yhteensä vielä kolme kertaa kuluvan vuoden aikana.

Ensimmäisellä live-keikalla (23.11.) esiintyjänä oli Matti Esko ja viime perjantaina oli Pelle Miljoonan vuoro. Molemmat esiintymisen voi katsoa taltioituna Pelastakaa Lapset Ry:n Facebook-sivuilta, jossa on nähtävillä myös koko keikkakalenteri: https://www.facebook.com/PelastakaaLapset/app_495389050480118

Tulevana perjantaina (7.12.) hyvää tekevän bannerin lauteille kiipeää Arja Koriseva pianon säestämänä.

Pelastakaa Lapset ensin -kampanjaa ovat olleet suunnittelemassa ja toteuttamassa seuraavat tahot:

Pelastakaa Lapset ry, Mainostoimisto Skandaali, Optipari, Inoob, Soundart, Dingle, FLC415

Apua kotimaan lapsille ja lapsiperheille Pelastakaa Lasten joulukeräyksellä

Tukiperheistä on jatkuva pula. Vaikka jo lähes tuhat lasta käy Pelastakaa Lasten tukiperheissä, silti 842 lasta on edelleen jonossa. Lisää lapsia tulee jonoon jatkuvasti.

Pelastakaa Lapset on avannut Jonossa lapsuuteen -joulukeräyksen. Lahjoitusten turvin voimme lyhentää jonoa sekä auttaa lapsia ja lapsiperheitä hyvissä ajoin, ennen kuin tilanne kärjistyy vakavaksi perhekriisiksi. Jo 20 euron lahjoituksella lapsi voi viettää päivän omassa tukiperheessä.

Keräys jatkuu loppiaiseen 6.1.2013 saakka. Lahjoitusvarat käytetään kotimaan lasten ja lapsiperheiden hyväksi. Lapselle voi lahjoittaa päivän tukiperheessä Pelastakaa Lasten Toivekaupassa www.toivekauppa.fi, soittamalla numeroon 0600 03325 (20 € + pvm) tai tekemällä lahjoituksen keräystilille Nordea 101730-210727, IBAN FI64 1017 3000 2107 27, viestiksi ”jonossa lapsuuteen”.

Useita julkisuudesta tuttuja henkilöitä mukana tärkeän asian puolesta

Joulukampanjassa ovat mukana Jari Tervo, Eva Wahlström, Jyrki Sukula, Maria Veitola, Arman Alizad, Matti Esko, Lotta Backlund, Jani Toivola ja Tero Vaara. Heidän lisäkseen Pelle Miljoona, Matti Esko, Susanna Heikki, Arja Koriseva sekä Pave Maijanen esiintyvät hyvän asian puolesta netissä, Radio Nostalgian verkkosivuilla lyhyillä live-keikoilla perjantaisin. Tv:stä tuttu hyväntekeväisyyskonserttiajatus on siis nyt tuotu verkkoon. Keikat alkavat klo 14.00 Radio Nostalgian etusivun bannerissa ja kestävät kukin kymmenisen minuuttia. Keikkakalenteri löytyy Pelastakaa Lapset facebook-sivustolta, jossa keikat ovat nähtävissä jälkikäteen.

”Lapsiin investoiminen on investoimista tulevaisuuteen”, sanoo joulukampanjassa mukana oleva Jyrki Sukula. ”Jokaisen kynnelle kykenevän tulisi kantaa oma kortensa kekoon.”

Arja Koriseva kertoo olevansa koko sydämellään mukana kampanjassa. ”Meillä kaikilla on mahdollisuus osallistua ja auttaa. Jokainen lapsi tarvitsee huolenpitoa ja perusturvaa”, Koriseva muistuttaa.

Lisätietoja:

Marika Salonen, varainhankinnan suunnittelija, Pelastakaa Lapset ry, puh. 010 843 5005, marika.salonen@pelastakaalapset.fi

Carita Päivänen, viestintäpäällikkö, Pelastakaa Lapset ry, puh. 040 535 8221, carita.paivanen@pelastakaalapset.fi

Liitetiedostot

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children – järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 100 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Tehtävänämme on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia lasten elämään. Lisätietoa: www.pelastakaalapset.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs