Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Pelastakaa Lapset ry:n nuorisotoiminnalle uudet nettisivut!

Pelastakaa Lapset ry

Pelastakaa Lapset ry:n nuorisotoiminnalle uudet nettisivut!

Tiedote.
Julkaistu: 16.05.2013 klo 13:40
Julkaisija: Pelastakaa Lapset ry

Pelastakaa Lapset ry on avannut uudet nuorisotoiminnan nettisivut. Nettisivut tarjoavat nuorille ja nuorten parissa työskenteleville tahoille mielenkiintoista tietoa, materiaalia ja hyödyllisiä linkkejä. Sivuilta löytyy myös nuorisotoiminnan I am NOW! -blogi.

Pelastakaa Lapset ry:n nuorisotoiminnan uudet nettisivut on suunnattu 13 – 29 -vuotiaille lapsille ja nuorille sekä nuorten parissa toimiville. Nettisivuilla on tietoa mm. nuorten vapaaehtoistoiminnan muodoista, lasten ja nuorten verkkotoiminnasta, tukipalveluista sekä vertaisryhmistä. Sivuille kerätään myös nuorten toimintaideoita.

Syksyllä 2012 Pelastakaa Lapset ry aloitti verkkonuorisotalo Netarin koordinoinnin. Netarista myös lisää uusilla nettisivuilla.

Nuorisotoiminnan uudet nettisivut löydät osoitteesta:

http://www.pelastakaalapset.fi/nuorisotoiminta/

Lisätietoja:

Ira Kinnunen, nuorisokoordinaattori, Pelastakaa Lapset ry, puh. 040 759 8776, ira.kinnunen@pelastakaalapset.fi

Carita Päivänen, viestintäpäällikkö, Pelastakaa Lapset ry, puh. 040 535 8221, carita.paivanen@pelastakaalapset.fi

 

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children – järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 100 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Tehtävänämme on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia lasten elämään. Lisätietoa: www.pelastakaalapset.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs