Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Partiolaisten järjestämä Pop up -kolo saapuu Turun kauppatorille

Lounais-Suomen Partiopiiri ry

Partiolaisten järjestämä Pop up -kolo saapuu Turun kauppatorille

Tiedote.
Julkaistu: 22.08.2016 klo 08:52
Julkaisija: Lounais-Suomen Partiopiiri ry

Lounais-Suomen Partiopiiri järjestää Turun kauppatorille avoimen yleisötapahtuman 22.–27.8.2016, joka esittelee partiotoimintaa eri ikäisille. Päivittäin tarjolla on tietyn ikäryhmän omaa ohjelmaa 7-vuotiaista aikuisiin, ja sen lisäksi kololla pyörii erilaista tekemistä kaikenikäisille. Mukaan saavat tulla totta kai partiolaiset, mutta myös erityisesti muut, ei-vielä-partiolaiset.

Kolo on nimitys partiolaisten paikallisille kokoontumispaikoille. Pop up -kololla kuka vaan voi tulla katsomaan, mitä kaikkea kololla voi tehdä.

Pop up -kolo on konseptina tuttu jo muutaman vuoden takaa, kun sitä on järjestetty Pääkaupunkiseudun Partiolaisten sekä Uudenmaan Partiopiirin toimesta. Esimerkiksi Kampin Pop up -kolo keväisin on kerännyt viiden päivän aikana parhaimmillaan jopa parituhatta osallistujaa.

Nyt Pop up -kolo aukeaa ensimmäisen kerran myös Turussa.

Turun Pop up -kolo on avoinna 22.–26.8. klo 13–20 ja lauantaina 27.8. klo 9–16. Lisäksi tarjoilemme aamukahvia ohikulkijoille maanantaista perjantaihin klo 7–9. Koloa on järjestämässä kymmeniä vapaaehtoisia partiolaisia Turun seudulta. Koloa johtavat Lounais-Suomen Partiopiirin nuoret medialähettiläät Iiris Vilo ja Noora Kankare.

Lisätietoa: Iiris Vilo, 044 970 5996, iiris.vilo@gmail.com ja Noora Kankare 045 123 3655, noora.kankare@icloud.com

Liitetiedostot

Lounais-Suomen Partiopiiri on perustettu vuonna 2008. Piirin 122 lippukunnassa toimii noin 11 000 partiolaista. Piirin toiminta-alue käsittää Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnat ja mahdollisuus partiotoimintaan on partiopiirin kaikkien kuntien alueella.

Partioliike on Suomen suurin nuorisojärjestö 65 000 jäsenellään. Partio on vapaaehtoista, kansainvälistä, puoluepoliittisesti sitoutumatonta ja kaikille avointa toimintaa. Partion tavoitteena on kasvattaa lapsista ja nuorista itsenäisesti ajattelevia yhteiskunnan jäseniä, jotka tuntevat vastuun itsestään, lähimmäisistään ja ympäristöstään.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs