Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Oamk antaa hyvän kiertää

Oulun ammattikorkeakoulu

Oamk antaa hyvän kiertää

Tiedote.
Julkaistu: 23.11.2012 klo 09:53
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulussa (Oamk) käynnistyy Annan hyvän kiertää -kiertue maanantaina 26.11. klo 9. Maanantaista perjantaihin kestävä kiertue järjestetään osana Oamkin kestävän kehityksen toimintaa. Opiskelijat ja henkilökunta haastetaan lahjoittamaan hyväkuntoiset, mutta tarpeettomat lelut, lastenkirjat ja vaatteet kierrätykseen. Tuotto lahjoitetaan Oulun Ensi- ja turvakodille joulun iloksi.

Hyväntekeväisyysviikko järjestetään Oamkissa ensimmäistä kertaa, ja se käynnistyy Kotkantien kampukselta. Kiertueesta on tarkoitus tehdä perinne vaihtuvine kohteineen. Hyvän mielen tempaukset ovat osa Oamkin sosiaalista vastuunkantoa, jossa Oamk haluaa olla osoittamassa organisaationa esimerkkiä. Lisäksi niillä halutaan torjua kaamoksen varjoa. Annan hyvän kiertää -kiertue on niin sanottu win-win-tilanne: lahjoituksen antaja ja vastaanottaja saavat molemmat osallistumisestaan hyvän mielen.

Oamk haluaa olla mukana rakentamassa kestävää tulevaisuutta, mikä on myös tunnistettu yhdeksi keskeiseksi vetovoimatekijäksi. Kestävän kehityksen vastuut ovat osana jokaisen oamkilaisen arkea ja ammatillista osaamista. Työtä ohjaa Kestävä kehitys on osa osaamista 2015 -toimenpideohjelma (http://www.oamk.fi/tietoa_oamkista/kestava_kehitys/toimenpideohjelma/).

Lisätietoja

Outi Virkkula, kestävä kehitys -koordinaattori, 010 272 3409, outi.virkkula@oamk.fi

 

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs