Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Missä suomalaisessa seurassa ahkeroi vuoden jääkiekkohuoltaja?

Cramo

Missä suomalaisessa seurassa ahkeroi vuoden jääkiekkohuoltaja?

Tiedote.
Julkaistu: 12.01.2016 klo 10:09
Julkaisija: Cramo

Cramo järjestää jo neljättä kertaa yhdessä Suomen Jääkiekkohuoltajat ry:n kanssa mittavaa suosiota nauttineen Vuoden jääkiekkohuoltaja -kilpailun. Kilpailu nostaa esille vapaaehtoisperiaatteella toimivien jääkiekkohuoltajien ansiokasta työtä ympäri Suomen. Tuomaristoa tähdittää tänä vuonna suomalainen jääkiekkolegenda Jere Lehtinen.

- Huoltaja on joukkueen sielu, joka pitää miehet terässä niin varusteiden osalta kuin henkisestikin. Halusin lähteä mukaan kilpailun tuomaristoon, sillä huoltajien työllä on ollut suuri merkitys omalle menestykselleni. Huoltajat tekevät työtä tärkeää työtä jokaisen tähtipelaajan taustajoukoissa, toteaa Jere Lehtinen.

Kilpailun tuomaristoon kuuluvat tänä vuonna Lehtisen lisäksi Hannu Soro Suomen Jääkiekkohuoltajat ry:stä ja Maiju Nupponen Cramo Finland Oy:stä.

Yleisö voi ehdottaa jo nyt omaa suosikkiaan vuoden 2015 jääkiekkohuoltajaksi huoltopelaa.fi-sivuston kautta. Ilmoittamisaikaa on 4. helmikuuta 2016 asti. Tuomaristo valitsee kaikkien ehdotusten joukosta 10 finalistia, joista se valitsee vuoden 2016 jääkiekkohuoltajan. Lisäksi yleisö pääsee äänestämään finalistien joukosta Cramo Finlandin Facebook-sivuilla oman suosikkinsa. 

- Vuoden jääkiekkohuoltajaksi valittava henkilö pitää huolen siitä, että pelaajilla on mainio päivä niin ennen jäälle menoa kuin sen jälkeenkin. Hän on henkilö, joka tsemppaa joukkuetta uskomaan kykyihinsä myös silloin, kun peli ei suju suunnitelmien mukaan, tiivistää tuomariston jäsen ja Cramo Finland Oy:n viestintäpäällikkö Maiju Nupponen.

Suomen Jääkiekkohuoltajat ry:n edustajana raadissa toimiva Hannu Soro kannustaa kaikkia jääkiekon ystäviä ehdottamaan ja myöhemmin äänestämään aktiivisesti omaa suosikkiaan.

- Vuoden jääkiekkohuoltaja -kilpailu on kasvanut jääkiekkopiirien ilmiöksi, joka on hieno hatunnosto rakkaudesta lajiin työskenteleville jääkiekkohuoltajillemme. Huoltajat ovat positiivisia ja yhteistyökykyisiä tiimipelaajia, jotka eivät työtuntejaan laske. On upeaa, että saamme kampanjan kautta huoltajien työlle arvostusta ja näkyvyyttä, Soro jatkaa.

Kilpailun voittaja saa 700 euron stipendin Kisakallion urheiluopistolla järjestettävään Jääkiekkohuoltajan täydennyskoulutukseen tai halutessaan vastaavan summan suuruisen varustepaketin. Yleisön suosikki palkitaan 350 euron stipendillä Kisakallion urheiluopistolla järjestettävään Jääkiekkohuoltajan täydennyskoulutukseen tai vastaavan summan suuruisella varustepaketilla. Lisäksi kaikkien ehdotuksen lähettäneiden kesken arvotaan 300 euron varustelahjakortti.

Vuoden jääkiekkohuoltaja -kilpailu ratkeaa maaliskuun aikana.

Kilpailu järjestettiin viimeksi vuonna 2014, jolloin jääkiekkohuoltajaksi valittiin Ässät B1-joukkueen huoltaja Kari Ågren.

Tutustu kilpailuun osoitteessa huoltopelaa.fi.

 

Lisätietoja:

Cramo Finland Oy

Maiju Nupponen, viestintäpäällikkö 

GSM: 050 3612 314, sähköposti: maiju.nupponen@cramo.com

 

OS/G Viestintä

Toni Perez

GSM: +358 400 630 063, sähköposti: toni.perez@osg.fi

 

 

Liitetiedostot

Cramo Finland on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme muita rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kotimaassa Suomessa toimimme valtakunnallisesti yli 400 työntekijän voimin noin 60 toimipisteestä käsin. Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä ja tahoja rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.cramo.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs