Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Lähes 20 000 tuntia pienyrittäjien hyväksi

Suomen Yrityskummit ry

Lähes 20 000 tuntia pienyrittäjien hyväksi

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2016 klo 08:04
Julkaisija: Suomen Yrityskummit ry

Vapaaehtoista neuvontatyötä tekevät yrityskummit auttoivat viime vuonna 1253 yritystä ja käyttivät siihen lähes 20 000 tuntia. Suomen Yrityskummit ry:n hallituksen puheenjohtaja Peter Schulman kehottaa pk-yrittäjiä kysymään ulkopuolisen kokeneen yrityskummin näkemystä, kun yritys miettii erilaisia toimintavaihtoehtoja.  

Nykyisin yhä useammat pk-yritykset pohtivat uusia toiminta- ja rahoitusvaihtoehtoja ja haluavat parantaa yrityksen myyntiä ja markkinointia. Liian usein pk-yrittäjät jäävät kuitenkin näiden kysymystensä kanssa yksin. Moni kokee, että heidän on vaikeaa keskustella yrityksen asioista ulkopuolisen kanssa, mutta usein asioiden ääneen sanominen jo avaa monta lukkoa. Yrityskummi on luotettava kumppani ja auttaa mielellään. Yrityskummin neuvojen tavoitteena on aina yrityksen menestyminen.

Vuonna 2015 yrityskummit auttoivat 1253 yritystä ja käyttivät siihen lähes 20 000 (18 184) tuntia. Eniten yrityskummit mentoroivat pieniä 1-5 henkeä työllistäviä yrityksiä, joiden liikevaihto on alle puoli miljoonaa euroa. Vapaaehtoisen neuvontatyön laskennallinen arvo oli 2,8 miljoonaa euroa. Suomen Yrityskummit on Suomen suurin mentorointiverkosto, sen toiminta kattaa koko maan ja laajenee koko ajan, Schulman kertoo.

 

YRITYSKUMMI VAHVISTI OMIA AJATUKSIA

Yrityskummien kanssa yhteistyötä tehneet kolme yrittäjää ovat olleet tyytyväisiä ulkopuolisen yrityskummin näkemyksiin. Liitteenä yrittäjien kuvaukset yhteistyöstä.

 

LISÄTIETOJA:

 

hallituksen puheenjohtaja Peter Schulman, Suomen Yrityskummit ry p. 0400 430 675

yrityskummiasiamies Minna Järvinen, Suomen Yrityskummit ry p. 050 371 0602

 

Liitetiedostot

YRITYSKUMMI PALVELUKSESSASI

Yrittäjä tai yrittäjäksi aikova saa yrityskummilta vankkaa käytännön koulimaa osaamista käyttöönsä. Yrityskummi on keskustelukumppani, joka sparraa ideoiden kehittelyssä, vie niitä eteenpäin, rohkaisee toimintaan ja on onnistumisen tukena. Yrityskummin apu on maksutonta ja se perustuu ehdottomaan luottamukseen. Lisätietoja yrityskummitoiminnasta löydät osoitteesta www.yrityskummit.fi                

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs