Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Kutsu tiedotustilaisuuteen 5.4. Eduskunnassa / uusi paikka!

Reserviläisliitto tiedottaa

Kutsu tiedotustilaisuuteen 5.4. Eduskunnassa / uusi paikka!

Kutsu.
Julkaistu: 02.04.2013 klo 10:45
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

NATO-jäsenyyden kannatus on tippunut reserviläisten keskuudessa ennätysalas. Tämä selvisi 11.-21.3. tehdystä tutkimuksesta, jossa kartoitettiin Reserviläisliiton jäsenten näkemyksiä mm. pohjoismaisesta puolustusyhteistyöstä, puolustusmäärärahoista sekä NATO-jäsenyydestä. Innolink Research Oy:n tekemässä tutkimuksessa oli mukana yli 3.100 Reserviläisliiton jäsentä.

Tutkimuksen keskeiset tulokset julkaistaan Eduskunnassa perjantaina 5.4. klo 10.00 järjestettävässä tiedotustilaisuudessa, jonne median edustajat ovat tervetulleita. Tilaisuus järjestetään Eduskunnan Pikkuparlamentin Kansalaisinfossa. Lisätietoja toiminnanjohtaja Olli Nyberg, puh 0400 640 755 tai s-posti olli.nyberg@reserviläisliitto.fi.

 

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 354 paikallista jäsenyhdistystä ja 18 maakunnallista piiriä. Henkilöjäseniä liitolla on yli 36.000, joista valtaosa on asepalveluksen suorittaneita henkilöitä.

Reserviläisliiton tehtävänä on ylläpitää reserviläisten kenttäkelpoisuutta sekä suomalaisten maanpuolustustahtoa. Päätoimintamuotoja ovat ammunta, urheilu ja liikunta, maanpuolustustahdon hyväksi tehtävä työ, veteraanituki ja erilainen koulutus. Reserviläisiitto on jäsenenä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä (MPK), jonka vapaaehtoiskouluttajista lähes puolet on Reserviläisliiton jäseniä.

Reserviläisliiton puheenjohtajana toimii kansanedustaja Mikko Savola Ähtäristä. Lisätietoja osoitteesta www.reservilaisliitto.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs