Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Kutsu naisten koulutuspäivään Kauhavan Lentosotakoululle 14.-15.5.

Reserviläisliitto tiedottaa

Kutsu naisten koulutuspäivään Kauhavan Lentosotakoululle 14.-15.5.

Kutsu.
Julkaistu: 10.05.2011 klo 12:03
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Reserviläisliitto järjestää naisjäsenilleen vuosittain koulutuspäiviä, joissa he pääsevät tutustumaan Puolustusvoimien eri puolustushaaroihin, varuskuntiin sekä eri alueiden maanpuolustusjärjestelyihin. Liiton noin 2.000 naisjäsenestä suurin osa ei ole suorittanut naisten vapaaehtoista asepalvelusta mutta on kiinnostunut maanpuolustuksesta ja siihen liittyvästä vapaaehtoistyöstä.
 
Tulevana viikonloppuna reserviläisnaiset kokoontuvat Kauhavan Lentosotakoululle tutustumaan sen toimintaan. Ohjelmassa on lentosotakoulun, taitolentoryhmä Midnight Hawksien ja palo- ja pelastuslentotoiminnan esittelyä sekä tutustumista Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen Etelä-Pohjanmaan Koulutus- ja tukiyksikön toimintaan. Lisäksi ohjelmassa on ammunnan harjoittelua. Koulutuspäivä järjestetään yhteistyössä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen kanssa.

Tiedotusvälineiden edustaja tervetulleita

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita seuraamaan Reserviläisliiton koulutuspäivää Kauhavan Lentosotakoululle ja tutustumaan samalla itsekin koulun toimintaan. Kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan perjantaihin 13.5. klo 16 mennessä kurssin johtaja Taru Rantaselle, puh 050 406 7668.

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 350 paikallista jäsenyhdistystä ja 18 maakunnallista piiriä. Henkilöjäseniä liitolla on 36.000, joista valtaosa on asepalveluksen suorittaneita henkilöitä. Reserviläisliiton tehtävänä on ylläpitää reserviläisten kenttäkelpoisuutta sekä suomalaisten maanpuolustustahtoa. Päätoimintamuotoja ovat ammunta, urheilu ja liikunta, maanpuolustustahdon hyväksi tehtävä työ, veteraanituki ja erilainen koulutus. Reserviläisiitto on jäsenenä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä (MPK), jonka vapaaehtoiskouluttajista lähes puolet on Reserviläisliiton jäseniä. MPK järjestää vuositasolla noin 1.500 koulutustapahtumaa, joihin osallistuu yli 30.000 suomalaista. Koulutuksen painopiste on reserviläisten sotilaallisessa koulutuksessa. Reserviläisliiton puheenjohtajana toimii kuljetusyrittäjä Markku Pakkanen Kouvolasta. Lisätietoja osoitteesta www.reservilaisliitto.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs