Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Kova luu -palkinnot Saloon ja Mikkeliin

Suomen Luustoliitto

Kova luu -palkinnot Saloon ja Mikkeliin

Tiedote.
Julkaistu: 21.04.2012 klo 12:00
Julkaisija: Suomen Luustoliitto

Suomen Osteoporoosiliitto myönsi vuoden 2012 Kova luu -palkinnot salolaiselle osteoporoosikuntoutujalle Aino Männikölle ja mikkeliläiselle Sosiaali- ja terveysministeriön virkamiehelle Maire Kolimaalle lauantaina 21. huhtikuuta järjestetyn liittokokouksen yhteydessä Helsingissä.

Itse osteoporoosiin sairastunut Männikkö on toiminut Suomen Osteoporoosiliitossa sekä Salon Seudun Osteoporoosiyhdistyksessä ja sitä edeltäneessä paikallisosastossa yli kymmenen vuotta. Männikkö on tehnyt monenlaista vapaaehtoistyötä edunvalvonnassa sekä yleisten osteoporoosi- että yksittäisten henkilöiden asioiden ajossa. Männikkö on toiminut osteoporoosikuntoutujien ja ikääntyneiden liikunnan sanansaattajana ja lukuisten liikuntaryhmien vetäjänä. Männikkö on erinomainen esimerkki kenelle tahansa periksi antamattomuudesta ja pyyteettömyydestä. Hänet tunnetaan tulisieluisena osteoporoosiasian puolestapuhujana, luennoitsijana ja kirjoittajana.

Sosiaali- ja terveysministeriön neuvottelevana virkamiehenä toimiva Kolimaa on puolestaan ollut aktiivinen erityisesti Suomen Osteoporoosiliitossa mutta myös Etelä-Savon Osteoporoosiyhdistyksessä sen perustamisesta lähtien ja nyttemmin Suomen Osteoporoosiyhdistyksessä. Kolimaa on toiminut Etelä-Savossa ansiokkaasti tuoden alueelle osteoporoositietoutta. Hänen aloitteestaan paikallisille osteoporoosin kanssa työskenteleville terveydenhuollon edustajille on järjestetty alan koulutusta.

Suomen Osteoporoosiliitto on valtakunnallinen kansanterveys-, potilas- ja liikuntajärjestö, jonka tarkoituksena on osteoporoosin ja osteoporoottisten luunmurtumien ehkäiseminen, luuston terveyden ja terveellisten elintapojen sekä osteoporoosia sairastavien tutkimuksen, hoidon ja kuntoutuksen edistäminen. Suomen Osteoporoosiliitto on perustettu 24.4.2004.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs