Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Koulutarvikekeräys Turun AMK:n Salon kampuksella

Turun ammattikorkeakoulu

Koulutarvikekeräys Turun AMK:n Salon kampuksella

Tiedote.
Julkaistu: 12.05.2015 klo 09:39
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Bisnesakatemialaiset yhteistyöhön Alhaisten alakoulun kanssa

Ryhmä salolaisia ensimmäisen vuoden tradenomiopiskelijoita järjestää hyväntekeväisyys-projektin yhteistyössä lähikoulunsa kanssa. Tavoitteena on saada sekä yksityiset ihmiset että yritykset osallistumaan tavaralahjoituksilla Alhaisten alakoulun auttamiseen. Koulu tarvitsee mm. lasten ja nuorten kirjoja, lautapelejä ja urheiluvälineitä.

Yhteistyöprojektin järjestäminen kuuluu ensimmäisen vuoden BisnesStartti-opintoihin. Osuuskunta Floudin tulevista jäsenistä koostuva ryhmä halusi tarttua ajankohtaiseen aiheeseen lähikoulujen tulevaisuudesta ja innostaa salolaisia yrityksiä sekä yksityisiä henkilöitä yhteistyöhön hyvän asian puolesta. Keräyksen lisäksi opiskelijat haluavat myös tehdä suoraan lasten kanssa yhteistyötä järjestämällä erilaisia toimintapisteitä Alhaisten koulun kevätriehassa 15.5.

– Koulujen tulevaisuus puhututtaa Salossa. Halusimme tehdä jotain oman lähikoulumme hyväksi. Kuten Salon tilanteessa yleisemminkin, myös tämän keräyksen kohdalla tarvitsemme kaikkien salolaisten yhteistyötä, pohtii opiskelija Anne-Maria Rantanen Turun AMK:sta.

Koulutarvikkeiden keräyspiste sijaitsee Turun AMK:n Salon kampuksen aulassa Ylhäistentiellä. Keräys alkaa maanantaina 11.5. ja kestää kaksi viikkoa loppuen koulujen päätösviikon maanantaina 22.5. Lahjoituksia voi tuoda paikalle AMK:n toimipisteen aukioloaikoina ma-to klo 818 ja pe klo 8–16. Keräykseen otetaan vastaan lautapelejä, lasten ja nuorten kirjoja sekä urheiluvälineitä kuten jalkapalloja, hyppynaruja, koripalloja ja pesäpalloräpylöitä. Kaikkien tavaroiden täytyy olla hyväkuntoisia, ja peleissä on oltava ohjeet ja kaikki osat tallella.

 

TERVETULOA OSALLISTUMAAN KOULUTARVIKEKERÄYKSEEN

Turun AMK:n Salon kampukselle, Ylhäistentie 2, 24130 Salo

11.22.2.2015 ma-pe klo 8– 18 ja pe klo 816 välisenä aikana

Salossa tulevat tradenomit opiskelevat BisnesAkatemiassa. Se on monimuotoinen Salon kampuksella toimiva oppimisympäristö, jossa työskennellään työelämälähtöisissä oppimisprojekteissa yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa. BisnesAkatemiassa opiskellaan oikeissa yrityksiin sidotuissa työelämän projekteissa tai vaikkapa yrittäjänä. Jokaisen henkilökohtainen opiskelusuunnitelma räätälöidään oman valmentajaopettajan kanssa.

Lisätiedot:

Timo Luukka
lehtori, Turun ammattikorkeakoulu
p. 040 552 9739

Teemu Kesänen
opiskelija, Turun ammattikorkeakoulu, Salon kampus
teemu.kesanen@edu.turkuamk.fi, p. 040 7678 409

 

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9300 opiskelijan ja 700 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs