Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Kavli teki joululahjoituksen Kummeille sekä Iceheartsille

Lastenklinikoiden Kummit ry

Kavli teki joululahjoituksen Kummeille sekä Iceheartsille

Tiedote.
Julkaistu: 09.12.2013 klo 11:45
Julkaisija: Lastenklinikoiden Kummit ry

Norjalainen Kavli jakoi yhteensä 30 000 €:n joululahjoituksensa Lastenklinikoiden Kummien sekä Iceheartsin kesken. Kummien osuus suunnataan potilasviihtyvyyden parantamiseen ja Icehearts puolestaan käyttää lahjoituksen joukkueurheilun avulla tehtävään ennaltaehkäisevään lastensuojelutyöhön.

Kavli on O. Kavli og Knut Kavli´s Almennyttige Fond -säätiön omistama elintarvikekonserni, jonka tuotevalikoimaan kuuluu mm. sulatejuustoja, maustekastikkeita, majoneesia sekä riisi-, kaura- ja soijapohjaisia valmisteita. Yhtiön tuotanto on keskitetty pääosin Norjaan ja Ruotsiin – Suomessa Kavlilla on maidoton tehdas Turussa.

Kavli-säätiö ohjaa osan yrityksen voitosta yleishyödylliseen toimintaan. Se avustaa vuosittain monia erilaisia projekteja, joiden kautta jaetaan humanitaarista apua sekä tukea tutkimukselle ja kulttuurille. Kavli-säätiön hallitus päättää varojen jakamisesta täysin itsenäisesti, konsernin muusta toiminnasta riippumatta. Aiemmin Kavli-säätiö on jakanut lahjoitukset keskitetysti, mutta vuoden 2010 alusta on kullakin maalla ollut oikeus valuta omat hyväntekeväisyyskohteensa. Tänä vuonna Kavli Oy sai ensimmäistä kertaa valita hyväntekeväisyyskohteet myös Suomessa. Tällä hetkellä Kavli-säätiössä pyritään priorisoimaan tulisieluja ja sosiaalialan yrittäjiä, yksilöitä ja pienempiä järjestöjä, jotka ovat vakaasti sitoutuneet asiaansa ja jotka ammattitaidollaan vaikuttavat myönteisesti yhteiskunnan kehitykseen niukoista taloudellisista voimavaroista huolimatta.

 

Lisätietoja:

Martina Grandell (Kavli), 040 734 2969, martina.grandell@kavli.fi

Anne Knaster (Kummit), 040 418 6547, anne.knaster@kummit.fi

Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Varoja kerätään erilaisin tavoin ympäri vuoden. Koko 20-vuotisena toimiaikanaan Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 30 miljoonan euron edestä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs