Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Kauneimmat Joululaulut Helsinki-Vantaan lentokentällä

Suomen Lähetysseura

Kauneimmat Joululaulut Helsinki-Vantaan lentokentällä

Tiedote.
Julkaistu: 03.12.2013 klo 10:00
Julkaisija: Suomen Lähetysseura

Kauneimmat Joululaulut ilahduttavat lentomatkustajia

Vantaan seurakunnat ja Suomen Lähetysseura ilahduttavat Kauneimmilla Joululauluilla lentomatkustajia Helsinki-Vantaan lentokentällä tiistaina 10.12.

Muusikot Sirkku-Liisa Niemi, Tuuli Suominen ja Mikko Helenius soittavat, laulavat ja laulattavat kaiken maailman kauneimpia joululauluja T2-terminaalin lähtö- ja tuloaulassa lentokentän vilkkaimpina aikoina klo 6.30–8 ja 14–15.30. Kauneimpia Joululauluja kiinnostuneille esittelee kampanjakoordinaattori Henriika Lindroos Lähetysseurasta.

Viime vuonna Vantaan seurakunnat ja Lähetysseura järjestivät vastaavanlaisen tempauksen lähijunissa. Kokemus oli sen verran positiivinen, että se päätettiin toistaa tänä vuonna lentokentällä.

Joululaulusoittolista kaukolennoilla

Kauneimmat Joululaulut soivat joulukuussa myös yhtenä musiikkityylivaihtoehtona Finnairin kaukolennoilla. Soittolistan ovat koonneet Suomen Lähetysseura ja pääkaupunkiseudun seurakuntien radiotoimitus Toivontuottajat. Kaukolentojen matkustajakuntaa ajatellen tälle soittolistalle on valikoitu kansainvälisempiä jouluhittejä.

Kauneimmat Joululaulut soivat tänä vuonna kehitysmaiden vammaisten lasten hyväksi.

www.kauneimmatjoululaulut.fi

Lisätietoa:
kampanjakoordinaattori Henriika Lindroos, p. 020 7127 246
kanttori Sirkku-Liisa Niemi, Rekolan seurakunta, p. 050 3366 798

Liitetiedostot

Suomen Lähetysseura on vuonna 1859 perustettu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö, joka toimii 30 maassa yhteistyössä paikallisten kirkkojen ja järjestöjen kanssa. Lähetysseura on myös ulkoasiainministeriön kumppanuusjärjestö ja yksi Suomen suurimpia kehitysyhteistyöjärjestöjä. www.suomenlahetysseura.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs