Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Juhani Tammisen MM-pikkutakit huutokaupataan lasten hyväksi

Pelastakaa Lapset ry

Juhani Tammisen MM-pikkutakit huutokaupataan lasten hyväksi

Tiedote.
Julkaistu: 05.05.2016 klo 10:00
Julkaisija: Pelastakaa Lapset ry

Leijonalegenda Juhani ”Tami” Tammisen värikkäät pikkutakit ovat tulleet tutuksi kiekkokansalle MM-kisoista viime vuosien ajalta. Tänä vuonna kisojen lopuksi takit myydään hyväntekeväisyyshuutokaupassa, jonka tuotto menee Pelastakaa Lasten Eväitä Elämälle -ohjelmaan. Eväitä Elämälle -ohjelmalla tuetaan Suomessa asuvien syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten harrastamista ja koulunkäyntiä.

Hyväntekeväisyyshuutokaupan järjestää Huutokaupat.com, joka lahjoittaa jokaisesta huudetusta takista huutokauppasumman lisäksi tuhat euroa Pelastakaa Lasten Eväitä Elämälle -ohjelmaan. Huudettavia takkeja on yhteensä myynnissä Suomen alkulohkopelien verran eli seitsemän kappaletta. Seuraamalla MTV Jääkiekon Twitter-tiliä hastageillä #tamintakki ja #mmkisat voi nähdä kuvan pelipäivän takista samana päivänä ennen ottelua ja osallistua arvuuttelemaan takin tarinaa.

- On todella huippujuttu, että MTV, Huutokaupat.com ja kiekkokansa ovat MM-kisojen kautta tukemassa Pelastakaa Lasten työtä Suomessa. Tuemme Eväitä Elämälle -ohjelman kautta vuosittain yli tuhatta lasta ja nuorta yli sadassa eri harrastuksessa. Nämä lapset ovat tavallisia Suomessa asuvia vähävaraisten perheiden lapsia, jotka saavat näin mahdollisuuden esimerkiksi pelata jääkiekkoa, soittaa pianoa tai harrastaa koripalloa, kertoo Pelastakaa Lasten varainhankinnan päällikkö Sari Meller.

Takkeja voi alkaa huutaa Huutokaupat.comissa 6.5. klo 9 alkaen. Huutokauppa päättyy MM-finaalin alkuun eli sunnuntai-iltaan 22. toukokuuta.

Miten minä voin auttaa kotimaan lapsia?

  1. Osta Eväitä Elämälle aineeton lahja Toivekaupasta

https://www.pelastakaalapset.fi/toive/harrastus-vahavaraisen-perheen-lapselle/

  1. Tee verkkolahjoitus Eväitä Elämälle keräykseen:

https://www.pelastakaalapset.fi/auta-lapsia/lahjoita/#/kertalahjoitus

  1. Tule mukaan Pelastakaa Lasten toimintaan:

https://www.pelastakaalapset.fi/auta-lapsia/tule-vapaaehtoiseksi/

  1. Tilaa uutiskirje ja lue Pelastakaa Lasten työstä kotimaassa ja maailmalla:

https://pelastakaalapset.us3.list-manage.com/subscribe/post?u=45fc3eecbf50cbfb77ac127c3&id=a27d3786ca


Lisätietoja:

Carita Päivänen, viestintäpäällikkö, Pelastakaa Lapset ry, puh. 040 535 8221, carita.paivanen@pelastakaalapset.fi

Liitetiedostot

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children – järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 120 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Tehtävänämme on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia lasten elämään. Tue työtämme: www.pelastakaalapset.fi/lahjoitustavat, Lisätietoa: www.pelastakaalapset.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs