Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Juhani Tamminen ja Riku Koivunen etsivät vuoden 2012 jääkiekkohuoltajaa

Juhani Tamminen ja Riku Koivunen etsivät vuoden 2012 jääkiekkohuoltajaa

Tiedote.
Julkaistu: 06.02.2012 klo 15:45
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

2012 Jääkiekon MM-kisojen yhteistyökumppani Cramo ja Suomen jääkiekkohuoltajat ry haluavat nostaa esiin kaukalon takana vaikuttavia jääkiekkosankareita, huoltajia. Omaa suosikkiaan vuoden 2012 jääkiekkohuoltajaksi voi käydä ehdottamassa Cramon Facebook-sivujen kautta.

– Jääkiekkohuoltajien arvostus on kohdallaan suomalaisseuroissa niin pelaajien kuin valmentajienkin keskuudessa. Suurelle yleisölle työmme on kuitenkin vielä varsin vierasta. Tämän kampanjan avulla saadaan toivottavasti tehtyä jääkiekkohuoltajan työtä entistäkin paremmin tunnetuksi, Suomen Jääkiekkoliiton huoltopäällikkö Riku Koivunen sanoo.

Jääkiekkohuoltajien tehtäviin kuuluu esimerkiksi varusteiden huolto ja korjaaminen, vammojen ehkäisy, ensiapu, budjetointi, sisäinen viestintä ja joukkueen henkinen huolto. 

Jääkiekkolegenda, Tuto Hockey Oy:n varatoimitusjohtaja Juhani Tammisen mukaan suomalaisten huoltajien osaaminen on maailman huippuluokkaa. Koivunen ja Tamminen iloitsevat siitä, että Suomessa järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös jääkiekkohuoltajien täydennyskoulutusta. 

– Jääkiekko on viimeisen päälle välineurheilua, ja huoltajiemme työpanostuksella on saatu varmasti puristettua meille entistäkin enemmän kilpailuetua. Huoltajamme ovat tärkeitä hengenluojia, ja he ovat myös usein porukan taitavimpia pelaajien psyyken käsittelyssä. On hienoa, että heidän työtään aletaan yhä enemmän huomioida, Tamminen sanoo.

Vuoden jääkiekkohuoltaja 2012 -kampanjassa etsitään seuroissa vapaaehtoisina toimivia huoltajia. Omaa suosikkiaan voi käydä ehdottamassa Cramon Facebook-sivuilla osoitteessa facebook.com/cramofinland.

– Suomalaisissa seuroissa työskentelee tuhansia huoltajia, jotka pitävät korvauksetta huolen siitä, että huolto pelaa. Rakennustyömaiden huoltajana meille oli luonnollista ryhtyä nostamaan esiin jääkiekkomaailman arjen sankareita. Heidän ansiostaan Suomessa on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa jääkiekkoa ja voimme jatkossakin nauttia maailmanmestaruuksista, Cramon markkinointipäällikkö Lasse Huuhka sanoo.

Ilmoittautumisaika alkaa Facebookissa 4. helmikuuta 2012 ja jatkuu 3. maaliskuuta 2012 asti. Tuomaristo valitsee ehdotusten perusteella 10 finalistia, joista yleisö pääsee äänestämään Vuoden 2012 Jääkiekkohuoltajan. Voittaja palkitaan 1 000 euron matkalahjakortilla ja kaikkien ehdotuksen tehneiden kesken arvotaan kolme 2012 Jääkiekon MM-kisojen lippupakettia. Tuomaristoon kuuluvat Juhani Tammisen ja Riku Koivusen lisäksi Cramon ja Jääkiekkohuoltajat ry:n edustajat.

 

Liite: Video Vuoden Huoltaja 2012 

http://www.youtube.com/watch?v=WSbvEMNGw8oLisätietoja, haastattelupyynnöt ja kuvat:

Cramo Finland Oy

Lasse Huuhka, markkinointipäällikkö

GSM: 040 744 2022, sähköposti: lasse.huuhka@cramo.com

 

OS/G Viestintä

Toni Perez

p. 0400 630 063, sähköposti: toni.perez@osg.fi

 

Liitetiedostot

Cramo on täyden palvelun toimittaja, joka vuokraa koneita, kalustoa ja siirtokelpoisia tiloja rakennusyrityksille, teollisuudelle ja julkiselle sektorille. Uusien vuokrauskonseptien aktiivisen kehittämisen ansiosta Cramo tarjoaa laajan ja helposti saatavilla olevan valikoiman palveluita ja vuokrattavia tuotteita. Cramolla on noin 200 000 vuokrattavaa konetta, noin 150 000 asiakasta ja 2 400 työntekijää. Yritys toimii 15 eri maassa. Cramo-konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli 492,1 miljoonaa euroa. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Helsingin pörssissä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs