Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Joululahjaksi Sinisiä ajatuksia

Joululahjaksi Sinisiä ajatuksia

Tiedote.
Julkaistu: 24.10.2012 klo 10:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Pukinkonttiin sopivat loistavasti Martinexin hyvää tekevät Sinisiä ajatuksia -tuotteet. Martinex lahjoittaa Jenna Kunnaksen suunnittelemista tuotteista huomattavan summan SOS-Lapsikylän toiminnan tukemiseen.

– Kun ostaa Sinisiä ajatuksia -tuotteen tekee konkreettisesti hyvää. Lahjan saaja toivottavasti ilahtuu, mutta ainakin SOS-lapsikylissä iloitaan, toteaa Martinexin Jenni Jalava.

Raisiolainen perheyritys toi tässä kuussa kauppoihin Sinisiä ajatuksia -tuoteperheen, jonka on suunnitellut Mauri Kunnaksen tytär Jenna Kunnas.

Jenna Kunnas on pysytellyt tutussa Mauri Kunnaksen maailmassa, mutta on tuonut perinteeseen ripauksen uutta ja sinistä. Tarkka katsoja huomaa, että kuosissa seikkailevat elementit ovat sinisiä. Päähahmoksi  nousee kaikille suomalaisille tuttu Herra Hakkarainen, hyväntahtoinen unissakävelijä.

Joululahjoina ilahduttavat:

Mukilajitelma (SOS-Lapsikylälle lahjoitetaan 1,50 €)

Käteen istuva iloinen muki sopii piristämään vaikka perinteistä vaaleaa astiastoa. Valikoimassa on kolme erilaista kuviota. Lahjaksi voi hyvin antaa vain yhden mukin tai vaikka kaikki kolme erilaista.

 

Herra Hakkaraisen talo (SOS-Lapsikylälle lahjoitetaan 4,00 €)

Herra Hakkaraisen talolla on niin monta tapaa leikkiä kuin on leikkijääkin. Erillisistä elementeistä lapsi voi rakentaa oman mielikuvituksen siivittämänä ihan mitä tahansa. Talo taipuu vaikka raketiksi, linnaksi tai junaksi.

 

Lakanat (SOS-Lapsikylälle lahjoitetaan 5,00 €)

Ihastuttavissa lakanoissa on kaksi väritystä. Kuosi miellyttää sekä lasta että aikuista. Elämässä on ihan liian vähän leikkimieltä, mutta näissä lakanoissa näkee sinisiä unia. Lakanat on valmistettu laadukkaasta puuvillasta. Koko 150x210 cm.

Tuotteet ovat myynnissä kaikissa hyvin varustelluissa tavarataloissa.

Sinisiä ajatuksia kerätään Facebookissa

Tuotteet ovat osa Sinisiä ajatuksia -kampanjaa, johon kaikki voivat osallistua kertomalla oman Sinisen ajatuksensa Facebookissa www.facebook.com/sinisiaajatuksia.

Siniset ajatukset uskovat hyvään. Ne luovat taianomaisia hetkiä, jotka kantavat pitkään.

 

Lisätiedot:

Martinexin tuoteryhmäjohtaja Jenni Jalava, puh. 02 436 6813, jennim@martinex.fi

 

Kuvapyynnöt:

OS/G Viestintä, Pirkko Soininen, puh. 0400 630075, pirkko.soininen@osg.fi

 

Liitetiedostot

Martinex on raisiolainen perheyritys. Vuonna 1986 perustettu Martinex toimii lahja- ja taloustavaroiden sekä leikkikalujen valmistajana ja tukkuliikkeenä. Martinex kustantaa ja valmistaa lauta- ja korttipelejä, muun muassa Afrikan Tähteä, Pekka-pelikortteja ja Muumipeliä. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös Muumi-tuotteet, Mauri Kunnas -tuotteet, Viiru ja Pesonen -tuotteet ja Peliko-pelit. Martinex työllistää noin 40 ihmistä. Vientiä on Pohjoismaiden lisäksi Englantiin ja Japaniin.

 


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs