Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Joulujuoksu on uusi, hauska tapa auttaa lapsia!

Pelastakaa Lapset ry

Joulujuoksu on uusi, hauska tapa auttaa lapsia!

Tiedote.
Julkaistu: 03.12.2013 klo 09:22
Julkaisija: Pelastakaa Lapset ry

Pelastakaa Lapset ry:n joulujuoksuun osallistumalla voi lahjoittaa lapselle päivän tukiperheessä. Joulujuoksulla kerätään lahjoituksia kotimaan ehkäisevään lastensuojelutyöhön kuten tukiperhetoimintaan. Tällä hetkellä 912 lasta jonottaa omaa tukiperhettä elämäänsä. Tukiperhetoiminnan avulla voidaan auttaa perheitä ajoissa, ennen kuin tilanteet kärjistyvät vakaviksi kriiseiksi. Jo 20 euron lahjoituksella lapsi saa päivän tukiperheessä.

Pelastakaa Lapset kerää tänä vuonna joulukeräyksellään varoja tukiperhetyöhön, kotimaan lasten ja lapsiperheiden auttamiseksi. Lahjoitusten avulla yhä useampi lapsi saa mahdollisuuden omaan tukiperheeseen. Tukiperhetoiminta on tarkoitettu lastensuojelun asiakkaille sekä muille vaikeassa elämäntilanteessa oleville, apua tarvitseville lapsiperheille. Vuonna 2012 Pelastakaa Lasten tukiperheissä kävi yhteensä 1225 lasta.

Tukiperhetyöllä pyritään auttamaan koko perhettä, joka on vaikeassa tilanteessa, ennen kuin tilanne käy jopa niin kriittiseksi, että lapsi on otettava huostaan. Tämä on tärkeää ehkäisevää lastensuojelua.

Osallistumalla joulujuoksuun lahjoitat lapselle päivän tukiperheessä

Osallistumalla joulujuoksuun 20 eurolla voi lahjoittaa lapselle päivän tukiperheessä. Joulujuoksun ideana on juosta itselleen sopiva matka, itselleen sopivana ajankohtana, jouluiseen asuun pukeutuneena. Monet suomalaiset ovat jo innostuneet juoksemaan ja myös toteuttamaan omia juoksutapahtumiaan. Useat työporukat, yritykset ja yritysten henkilökunta, urheiluseurat ja kaveriporukat ovat jo lähteneet mukaan ja haastaneet mukaan ystäviään. Pelastakaa Lasten facebook-sivustolla julkaistaan hauskimpia juoksijoiden lähettämiä valokuvia.

Joulujuoksuun voi osallistua täyttämällä ilmoittautumislomakkeen verkkosivustollamme osoitteessa: www.pelastakaalapset.fi/joulujuoksu

Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen voi myös osallistua:

-          soittamalla numeroon 0600 03325 (20,11 € + pvm)

-          antamalla aineettoman joululahjan: www.toivekauppa.fi 

-          lahjoittamalla keräystilille IBAN FI64 1017 3000 2107 27, viestiksi ”tukiperhe”

Tukiperhetoimintaan lahjoitetut varat käytetään muun muassa tukiperheiden koulutuksiin ja heille maksettaviin kulukorvauksiin.

(Keräyslupa: Poliisihallitus 2020/2011/2460. Voimassa 1.1.2012 - 31.12.2013 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta)

Lisätietoja:

Marika Salonen, varainhankinnan suunnittelija, Pelastakaa Lapset ry, puh. 050 448 8324, marika.salonen@pelastakaalapset.fi

Carita Päivänen, viestintäpäällikkö, Pelastakaa Lapset ry, puh. 040 535 8221, carita.paivanen@pelastakaalapset.fi

www.pelastakaalapset.fi/joulujuoksu

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children – järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 100 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Tehtävänämme on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia lasten elämään. Lisätietoa: www.pelastakaalapset.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs