Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Huippuartistit tekevät hyvää intialaisten lasten pelastamiseksi

Suomen World Vision

Huippuartistit tekevät hyvää intialaisten lasten pelastamiseksi

Tiedote.
Julkaistu: 05.10.2015 klo 12:45
Julkaisija: Suomen World Vision

MUSIC FOR GOOD, syksyn sympaattisin hyvän mielen musiikki-ilta to 15.10 klo 19:00. Paikkana Nosturi, Telakkakatu 8, Helsinki. Showtime klo 19:30

Ole mukana hyvän tekemisessä, tule ja nauti rytmeistä ystävien seurassa! Keikalla esiintyvät mm. Emma Salokoski ja Anssi Kela.

- Meillä on vastuu omistamme, mutta myös muista. Hallitus on kehitysapuleikkausten myötä päättänyt, että Suomi kääntää selkänsä niille, joiden avuntarve on kaikkein suurin. Sinun ja minun täytyy nyt ryhtyä toimeen, sanoo Anssi Kela painokkaasti. 

-  Minusta on huolestuttavaa, että hyvin käyntiin lähteneitä projekteja ajetaan alas niin radikaalisti hallituksen toimesta. Jos haluamme, että maailmassa säilyy jonkinlainen balanssi, on meidän autettava siellä missä hätä on suurin. Ilmapiiri maassamme on muutenkin viime aikoina herättänyt huolta ja surua. Meidän on aina muistettava katsoa ihmisiä ihmisinä, lapsia lapsina. Elämme nyt kriittistä aikaa, jolloin mitataan pysymmekö ihmisinä, vai tuleeko meistä hirviöitä. Historia näyttää, pohtii Emma Salokoski.

Tämän keikan järjestää Suomen World Visionin henkilökunta. Illan tuotto ohjataan lyhentämättömänä intialaisen Sagarin kylän lasten ja perheiden hyväksi. Juuri nyt Suomessa tehdään päätöksiä, jotka jättävät monet kaikkein köyhimmissä oloissa elävistä lapsista ilman kriittistä apua. Haluamme tehdä kaikkemme, jotta edes rutiköyhän Sagarin kylän lapset Intiassa saisivat juoda puhdasta vettä, sekä päästä lääkäriin ja kouluun. Jos joudumme lopettamaan työmme Sagarissa, 500 lasta kuolee joka vuosi aliravitsemukseen ja sairauksiin.

- Konsertilla haluamme tuoda esille, mitä leikkauspäätökset tekevät Sagarin lapsille, ja olla korjaamassa uhkaavaa vahinkoa. Konsertin järjestämiseen lähdettiin vauhdilla. Huomasimme, että artistit ovat innolla mukana tukemassa työtämme. Myös Nosturi tarjoaa tilansa tapahtuman käyttöön, kertoo Carita Ylikippari Suomen World Visionista.

Illan avaa Baye Fall Rhythm (Senegal). Emma Salokoski on yksi sielukkaita ja persoonallisia laulajiamme, ja hän on juuri julkaissut uuden sooloalbumin Kiellettyjä asioita. Emmaa säestää Johanna Juhola, suomalainen harmonikkataiteilija, joka raivaamassa tietään persoonallisen leikittelevällä tyylillään harmonikansoittajien kärkikaartiin kansainvälisellä tasolla. Anssi Kela, joka tällä hetkellä tähdittää Vain Elämää -sarjaa, ottaa illan haltuun kitaransa kanssa. 

LIPUT 16,50 €, ovelta 18 € (K-18). Ennakkomyynti: Lippupalvelu http://www.lippupalvelu.fi/event/suomen-world-vision-esittaa-music-for-good-lippuja/166157

Lippuja voi ostaa Suomen World Visionilta: asiakaspalvelu@worldvision.fi, 096 818 300

Lisätietoja

Carita Ylikippari, carita.ylikippari@worldvision.fi. puh. 044-0161180

Lisätietoa Sagarin tilanteesta: https://worldvision.fi/pelastetaan-ainakin-sagar

 

Liitetiedostot

Suomen World Vision on lasten elinoloja ja oikeuksia edistävä kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä World Visionia. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. Suomen World Vision on ulkoministeriön kumppanuusjärjestö, ja suomalaisten rahoittamia hankkeita on kuudessa maassa:  Keniassa, Ugandassa, Perussa, Kolumbiassa, Intiassa ja Sri Lankassa. worldvision.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs