Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Huippuartistien tähdittämä ”Joulumielelle”-kappale vauhdittaa Lastenklinikoiden Kummien joulukampanjaa

Lastenklinikoiden Kummit ry

Huippuartistien tähdittämä ”Joulumielelle”-kappale vauhdittaa Lastenklinikoiden Kummien joulukampanjaa

Tiedote.
Julkaistu: 20.11.2015 klo 10:30
Julkaisija: Lastenklinikoiden Kummit ry

Ajat ovat kovat, mutta reipasta joulumieltä tarvitaan sitäkin suuremmin. Lastenklinikoiden Kummit haluavat välittää tänä sesonkina hyvää joulufiilistä ihan uuden joululaulun avulla. ”Joulumielelle”-kappaleen sanomassa korostuvat yhteinen hyvä ja toisten auttaminen. Reipastempoista joululaulua lähti levyttämään joukko kotimaan kovimpia tähtiä: Katri Helena, Mikko Leppilampi, Diandra, Jesse Kaikuranta, Laura Voutilainen sekä Jore Marjaranta.

”Päätettiin tehdä svengaava joulureggae”, sanoo kappaleen tekijöihin kuuluva Niklas Rosström. ”Kaikki muut säveltävät aina kauniita jouluballadeja. Me kuunneltiin läpi aika monta eri tyyliä ja totesimme, että Amy Winehouse -henkinen joulubiisi voisi olla juuri tähän tilanteeseen sopiva”, Rosström toteaa.

”Joulumielelle”-kappaleen ovat säveltäneet Esa Nieminen sekä Niklas Rosström ja sanoittanut Kyösti Salokorpi. Sen tuotannosta on vastannut Leevi and the Leavings -yhtyeessä vaikuttanut ja mm. Aki Sirkesaloa tuottanut Niklas Nylund. Kappaleen voi kuulla Logomossa 24.11. järjestettävän ja MTV3:lla 13.12. esitettävän Joulu Mielelle -konsertin ohessa radiosoitossa sekä esim. Spotify-palvelussa. Single on myös ostettavissa latauskauppojen ohessa perinteisessä cd-formaatissa. Kappaleesta tehdyn musiikkivideon on ohjannut Esa Sulkanen. ”Joulumielelle” virallinen julkaisupäivä on perjantai 20. marraskuuta.

Kuuntele Spotifyssa

Katso YouTubessa

 

Lastenklinikoiden Kummien Joulu Mielelle -konsertti esitetään MTV3:lla sunnuntaina 13.12. klo 20-22. 

 

Lisätietoja:

www.kummit.fi

Timo Niemi, Radiopromotion, p. 0400 487715

Anne Knaster, Kummit ry, p. 040 418 6547, anne.knaster@kummit.fi

 

Liitetiedostot

Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Varoja kerätään erilaisin tavoin ympäri vuoden. Koko toimiaikanaan Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 30 miljoonan euron edestä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs